Αρχική Super League 1 “Συμφωνώ με τους ξένους διαιτητές, αλλά η απόφαση είναι κόντρα στους Έλληνες”

“Συμφωνώ με τους ξένους διαιτητές, αλλά η απόφαση είναι κόντρα στους Έλληνες”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ εφ όλης της ύλης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραχώρησε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τη διαιτησία, είπε:

ΕΡ: Είναι ο δεύτερος χρόνος που βρίσκεστε στην Ελλάδα ποια είναι η γνώμη σας για το πρωτάθλημα;

«Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και το πρωτάθλημα βελτιώνεται συνέχεια. Πρέπει να κάνεις πολύ καλά παιχνίδια για να επιβιώσεις κόντρα στους μεγάλους. Γενικότερα περνάω καλά και μου αρέσει το πρωτάθλημα».

ΕΡ: Στην Ελλάδα γίνεται πολύς θόρυβος για τις κακές διαιτησίες. Ποια είναι η άποψη σας;

«Η άποψή μου είναι σταθερή και δεν αλλάζει. Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Είμαι προπονητής του Ατρόμητου και δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι. Ένα πράγμα που θα μπορούσα να τονίσω είναι πως, μου κάνει εντύπωση ότι στις μεγάλες διοργανώσεις και στα Champions League, Europa League, είναι ελάχιστη έως μηδαμινή η παρουσία των Ελλήνων διαιτητών. Ελπίζω να υπάρχει ένας Ελληνας διεθνής που να έχει όνειρα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Αυτό όμως, μπορεί να συμβεί με καλές διαιτησίες εδώ στην Ελλάδα».

ΕΡ: Το Var πόσο θα βοηθήσει το πρόβλημα της διαιτησίας;

«Το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Είμαι πολύ θετικός, νομίζω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ την ελληνική διαιτησία και να μειωθούν τα λάθη σε έναν αγώνα».

ΕΡ: Συμφωνείτε με την παρουσία ξένων διαιτητών;

«Είναι πολύ θετικό. Αυτό που έχω εισπράξει από τις άλλες ομάδες, καθώς ο Ατρόμητος δεν έχει δώσει αγώνα με ξένο διαιτητή, είναι πολύ θετικό. Οσο παραμένει αυτό το θετικό κλίμα, όσο υπάρχουν ξένοι διαιτητές, τότε συμφωνώ να υπάρχουν. Να τονίσουμε, όμως, ότι η απόφαση αυτή είναι κόντρα στους Ελληνες διαιτητές. Είναι ένα διπλό αρνητικό στοιχείο για τους διαιτητές».

Exit mobile version