Βαρούχας: “Οι πρόεδροι των ΕΠΣ ν’ αρχίσουν να προπουνούνται για να κάνουν τους διαιτητές”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Δαιτητών, Π. Βαρούχας, με αφορμή τους νέους πίνακες διαιτητών μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Eίδα περίεργα πράγματα… Μπήκε ηλικιακό όριο στους διαιτητές τα 65 έτη, ενώ στην Ευρώπη είναι 70. Βγήκε από τον πίνακα πρατηρητών πρώτης κατηγορίας ο Καλύβας που ήταν χρόνια παρατηρητής… Ο Αγαδάκος βγήκε από τον πίνακα ενώ ήταν παρατηρητής στον τελικό Κυπέλλου, κάτι που δείχνει ότι τον εμπιστεύονταν. Για να χρυσώσει το χάπι τους έκανε τηλεπαρατηρητές…

Οι σύμβουλοι και οι πρόεδροι των ΕΠΣ πρέπει ν’ αρχίσουν να προπονούνται για να κάνουν τους διαιτητές. Θα έχουμε πρόβλημα. Δεν θα υπάρχουν διαιτητές για να παίζουν.

Υπάρχει πρόβλημα και στην Αθήνα. Έρχονται 25 παιδιά και μένουν τα μισά. Φανταστείτε τι γίνετε σε μικρότερες περιοχές και σε νησιά.

Οι περισσότεροι διαιτητές που είναι 35 και άνω βγήκαν από τους πίνακες της δεύτερης κατηγορίας και κάτω. Έγινε ακρωτηριασμός των διαιτητών.

Πρότασή μου είναι όταν ο διαιτητής πηγαίνει στο VAR για να ξαναδεί μια φάση να μην τον ενοχλεί κανένας. Οι τεχνικοί του VAR να ξέρουν από ποδόσφαιρο και οι φάσεις που βλέπει στο μόνιτορ ο διαιτητής να προβάλονται από τα μάτριξ του γηπέδου για να βλέπουν και οι φίλαθλοι. Θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτά στη Super League.

Δεν ξέρω αν θα μείνει ή θα φύγει ο Κλάτενμπεργκ. Θα το έπαιζα τριπλή παραλλαγή.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή