”Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουμε και πάλι”

Print Friendly, PDF & Email

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία του Κορωνοϊού αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω απ’ όλα και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να πειθαρχήσουν άπαντες στα μέτρα, ενώ εξέφρασε και τον προβληματισμό του για τις εικόνες που βλέπει σε Super Market και λαϊκές αγορές.

«Είμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Προέχει η υγεία. Από τις εικόνες που βλέπω ανησυχώ είτε σε σούπερ μάρκετ είτε σε λαϊκές αγορές. Εμείς μένουμε μέσα και πειθαρχούμε για να βλέπω μεγάλους ανθρώπους να είναι έξω.

Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι στις μεγάλες οικονομίες θα υπάρχουν προβλήματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα στη Γερμανία γίνονται προπονήσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουν και πάλι», ανέφερε για την κρίση λόγω της πανδημίας.

Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή η πανδημία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε αν ένας προπονητής θα μείνει σε κάποια ομάδα. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους να είναι καλά και μετά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή