Ανοιχτή επιστολή στον Αυγενάκη: “Μερικοί αμετανόητοι σας κρίνουν άδικα και δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη με ανοησίες”

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ –

                     Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,

                    Αγαπητέ κ. Αυγενάκη,

“Με την επιστολή μου αυτή σας υποβάλω τα θερμά μου συγχαρητήρια και σας εκφράζω την απεριόριστη εμπιστοσύνη που έχω στο πρόσωπό σας.

      Με την νομοθετική πρωτοβουλία που αναπτύξατε όχι μόνο αποκαστήσατε μια αδικία αλλά και βάλατε στη σωστή σειρά την δομή της Διαιτησίας και τους εν ενεργεία διαιτητές του αθλήματος του ποδοσφαίρου, θεμάτων που εκκρεμούσαν πολλά χρόνια.

     ΄Ετσι η ΟΔΠΕ έγινε μέλος στην ΕΠΟ και οι εν ενεργεία διαιτητές απέκτησαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε στα όργανα Διαιτησίας.

      Η Νομοθετική παρέμβαση είναι πάρα πολύ σπουδαία και ωφέλιμη όχι μόνο για την Ανεξάρτητη Διαιτησία αλλά και για το σύνολο του αθλήματος του Ποδοσφαίρου.

      Η πρωτοβουλία αυτή ήταν επιτυχής διότι είσαστε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Ο Αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός θα είναι ευτυχής που έχει συνεργάτη εσάς τον Κρητικό Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αποδεικνύει εμπράκτως την αξία του.

     Η επιτυχία σας οφείλετε στο ότι ακούτε μετά προσοχής τους απλοϊκούς ανθρώπους, στην εμπειρία που διαθέτετε, και διότι έχετε πλήρη γνώση του αντικειμένου, των τόσο πολλών προβλημάτων των διαφόρων αθλημάτων  που υπάγονται στο Υπουργείο Αθλητισμού του οποίου προΐσταστε.  

     Αυτά τα λίγα κ. Υπουργέ, για να μαθαίνουν μερικοί αμετανόητοι που σας κρίνουν άδικα, αφού έχουν σκοπό να δηλητηριάζουν εναντίον σας, την κοινή γνώμη με ανοησίες, για τις ορθές και σωστές Νομοθετικές σας, παρεμβάσεις στην Αθλητική Νομοθεσία.

     Καλή επιτυχία Σας, στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.

     Η Ανεξάρτητη Διαιτησία, στην οποία ανήκω, σας συγχαίρει και σας ευχαριστεί.

     Ευχόμαστε να έχετε πάντα καλή υγεία και πολλές μα πολλές επιτυχίες, προς όφελος του Ελληνικού Λαού, τον οποίο εκπροσωπείτε στο Κοινοβούλιο.     Πολλά Συγχαρητήρια.”

Ιωάννης Τσίγκας, κάτοικος Ναυπλίου, Συνταξιούχος

Τέως Πρόεδρος Σ.Δ.Π.  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και Τέως Σύμβουλος της ΟΔΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή