Αλμέιδα: Θα μπορούσε να έχει αποβληθεί ο Μουκουντί, αλλά έπρεπε να έχει βγει και ο Μπερνάρ

Ματίας Αλμέιδα, προπονητής της ΑΕΚ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 στη Λεωφόρο, παραπονέθηκε για τη φάση του Μπερνάρ με το Ρότα, παραδέχτηκε όμως ότι θα μπορούσε να έχει αποβληθεί ο Μουκουντί.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Με βάση τους κανονισμούς ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά. Και εμείς θα το παλέψουμε. Σε εμάς απομένουν δύσκολα παιχνίδια και θα δούμε πως θα τελειώσει. Ελπίζω να μην πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που θα πάρει δώρα.

Αν κάτσω να δω κάποια παιχνίδια μπορούμε να δούμε κάποια πέναλτι που δεν είναι, κάποια φάουλ που δεν είναι. Έπειτα εγώ δεν είμαι εδώ για να λέω ψέματα στον κόσμο. Και ποτέ δε θα το κάνω. Οπότε ο πρωταθλητής θα είναι αυτός που τους κερδίζει όλους. Κι αν δεν ειναι να βγούμε εμείς πρωταθλητές δε θα το αξίζουμε

Λυπάμαι για τα δυο πέναλτι στη Λεωφόρο και ένα άλλο στο προηγούμενο παιχνίδι. Και σήμερα ήταν ένας τραυματισμός που δεν το είδαν ούτε στο VAR, τέσσερα. Όπως θα είδατε δέχτηκε μια αγκωνιά και αν υπάρχει VAR πως δεν μπορει να το δει κάποιος στο VAR.Σήμερα θα είχαμε τρεις βαθμούς παραπάνω, γιατί σε εκείνο το παιχνίδι κερδίζαμε. Η μνήμη είναι πολύ κοντή. Εγώ έχω μνήμη, θυμάμαι περισσοτερο τα ελαττώματα παρα τα μειονεκτήματά μου. Σήμερα μας ακολούθησαν 3-4 χιλιάδες κόσμος. Θέλουμε σεβασμό και επαναλαμβάνω να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν έχει αδικηθεί η ΑΕΚ στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό:

“Συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να τον έχουν αποβάλλει τον Μουκουντί, αλλά έπρεπε να βγει και ο Μπερνάρ για τη φάση με τον Ρότα και να μείνουμε και οι δύο με δέκα. Εγώ θέλω να παίζουν 50-50. Όχι μειονέκτημα, ούτε πλεονέκτημα. Του Μπερνάρ είναι κόκκινη απευθείας.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή