Οι δύο παρεμβάσεις Μαρινάκη μέσα από το κινητό του Καραπαπά, οι λόγοι των διακοπών και ο διάλογος για το ντέρμπι “αιωνίων”!

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ

Είχε αρκετά ντεσού η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με θέμα την επιλογή του νέου προέδρου της ΚΕΔ.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος της Super League, Eυ. Μαρινάκης, στρεφόμενος κατά της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, κατά του προέδρου της ΕΠΟ αλλά και κατά των Σαββίδη, Μελισσανίδη έτυχαν ευρείας προβολής.

Ωστόσο ο Μαρινάκης δεν ήταν παρών στη διαδικασία, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι παρεμβάσεις του ήταν δύο και έγιναν τηλεφωνικά, σε ανοιχτή ακρόαση, μέσω του κινητού τηλεφώνου του Κ. Καραπαπά.

Με την πρώτη παρέμβαση ζήτησε η διαδικασία να αναβληθεί προκειμένου να υπάρξουν άλλοι δύο προτεινόμενοι από την UEFA για τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ, πέραν του Σουηδού, Πήτερ Φρόιντφελντ. Με αυτήν την πρόταση συμφώνησε και ο Παναθηναϊκός.

Η δεύτερη έγινε όταν η πρόταση απορρίφθηκε και αποφασίστηκε το θέμα να πάει σε ψηφοφορία με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα.

Η συνεδρίαση διεκόπη δύο φορές. Η μία με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκου, που ήθελε να μιλήσει στο τηλέφωνο και η δεύτερη μετά τη πρόταση για αναβολή της λήψης απόφασης για τον Φροίτφελντ, για μία εβδομάδα, προκειμένου να ακολουθηθεί άλλη διδικασία με τρεις προτεινόμενους από την UEFA και αποστολή των βιογραφικών τους στα μέλη της ΕΕΠ πριν από τη συνεδρίαση, κάτι που όπως προαναφέρθηκε ήθελαν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Σ’ εκείνο το σημείο κάποιος από τους παριστάμενους απευθύνθηκε στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Λ. Μπουτσικάρη και του είπε: και τι θα γίνει με το διαιτητή του ντέρμπι (σ.σ. την μεθπόμενη Κυριακή παίζουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός).

Η απάντηση του Μπουτσικάρη ήταν ότι πρέπει να σκεφτούμε τους επόμενους εννέα μήνες κι όχι μόνο το ντέρμπι…

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικό: Ο Σουηδός Φρόιντφελντ νέος πρόεδρος της ΚΕΔ – Γιατί τον καταψήφισαν, Mαρινάκης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή