Ο Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: “Η έδρα της ΕΠΟ είναι η Αθήνα – Όλες οι ομάδες θ’ αντιμετωπιστούν ισότιμα”

Mετά το τέλος της εκδήλωσης στην οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ, ο Μ. Γκαγκάτσςη  μίλησε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι συγκινητική στιγμή γι’ αυτόν ότι φεύγει από την ομάδα, μετά από 16 χρόνια.

«Είναι κάτι με συγκινεί, γιατί μετά από 16 χρόνια δεν θα είμαι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν θα κρύψω ότι είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί. Όμως αυτή τη στιγμή καταθέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ και όλες οι ομάδες θα αντιμετωπιστούν ισότιμα και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες.

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, είναι μια συγκινητική στιγμή για εμάς. Στην Τούμπα θα πηγαίνω ως φίλαθλος, όπως πριν το 2008. Δεν θα αλλάξει η ΕΠΟ έδρα από την Αθήνα», ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μάκης Γκαγκάτσης, μετά το τέλος της ομιλίας του.

Από αύριο θα θεωρείται και ουσιαστικά παρελθόν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ο Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Πηγή: inpaok

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή