“Πλακώθηκαν” στην ΕΠΟ για την κατανομή των 100.000 ευρώ από την UEFA για τον τελικό του Conference League!

“Aνέκαθεν ήταν δύσκολη η συνύπαρξη Μπαλτάκου – Φιλιππούση στην ΕΠΟ. Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, υπήρξε νέα αντιπαράθεση με αφορμή το μπόνους της UEFA στην ΕΠΟ για τη διοργάνωση του τελικού του Conference League.

Πρόκειται για 100.000 ευρώ, που προορίζονται για τους υπαλλήλους που εργάστηκαν για τον τελικό, που διεξήχθη στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Κατά τη συζήτηση του θέματος, ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής, Ι. Φιλιππούσης, είχε καταρτίσει λίστα με ονόματα υπαλλήλων της ΕΠΟ για την κατανομή των χρημάτων.

Όμως, ο Μπαλτάκος παρουσίασε άλλη λίστα την οποία, όπως είπε, είχε παραλάβει από την διευθύντρια ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας, Μ. Ψαρρoπούλου.

Στο άκουσμα της δεύτερης λίστας ο Φιλιππούσης εξανέστη και φέρεται να είπε τα εξής: Η Ψαρροπούλου δεν ασχολήθηκε τους τελευταίους πέντε μήνες… Εγώ ήμουν ο πρόεδρος της επιτροπής… Εγώ έκανα διευθύντρια την Ψαρροπούλου… Εσείς τώρα τη θυμηθήκατε;

H απάντηση ήρθε από μέλος της Ε.Ε.: Ούτε όταν την έκανες διευθύντρια μας ρώτησες, ούτε όταν την έβγαλες…

Τελικά απόφαση για τη διανομή των χρημάτων δεν ελήφθη και το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Αντίστοιχο ποσό θα δοθεί από την UEFA και στην ΑΕΚ για τους δικούς της υπαλλήλους, που εργάστηκαν στο τελικό του Conference League…”

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή