“Tα ονόματα των Ελλήνων που είναι επικρατέστεροι για τη νέα ΚΕΔ”

 

“Ο Γκαγκάτσης άνοιξε τα χαρτιά του και κατέστησε σαφές ότι θέλει ξένους στους ορισμούς διαιτητών στις δύο κατηγορίες. Κι όταν ο Ροσέτι στείλει λίστα με τρεις ξένους, τότε θα επιλεγεί ο αρχιδιαιτητής με βάση το βιογραφικό και τη φήμη του καθενός και στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος, αλλά κι ένα τρίτο άτομο για τους ορισμούς των παρατηρητών. 

Και φυσικά ο υπεύθυνος VAR, που θα είναι κι αυτός από τους πίνακες της ΟΥΕΦΑ. Αυτός είναι ο χάρτης για τη συγκρότηση της ΚΕΔ, που θα πλαισιωθεί από 2-3 Έλληνες που θα έχουν εποπτεία σε Γ’ Εθνική, πρωταθλήματα υποδομών και γυναικών.

Όπως έχουμε γράψει, επικρατέστεροι είναι δύο πρώην βοηθοί διαιτητή, ο Δαμιανός Ευθυμιάδης και η Χρύσα Κουρομπίλια, που έχει κάνει και μεταπτυχιακά στην διοίκηση αθλητικών ομοσπονδιών και επιτροπών.

Το αν θα υπάρξει και τρίτο άτομο, θα φανεί λίαν συντόμως, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα είναι από το περιβάλλον του λιμανιού, που έχει στοχοποιήσει διεθνείς διαιτητές και θέλει να φαγωθεί ένας απ’ ‘ αυτούς, Σιδηρόπουλος ή Μανούχος.” – Πηγή: FORZA

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή