“Στροφή στον Ριτσόλι για νέα ΚΕΔ – Ελάχιστες πιθανότητες για Γεωργίου”

Λάκοβιτς, Γεωργίου

“Ο Νικόλα Ριτσόλι φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη θέση του επικεφαλής στην ΚΕΔ.

Ο Ιταλός είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές στη χώρα του, έχει αναδειχθεί δύο φορές κορυφαίος παγκοσμίως ενώ έχει σφυρίξει τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ το 2013 και τον τελικό της Γερμανίας με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Aποσύρθηκε το 2017 και ανέλαβε επικεφαλής στην επιτροπή διαιτησίας της Serie A όπου ήταν ταυτόχρονα VAR Project Manager και Καθηγητής για τη λειτουργία του VAR μέχρι το 2021. Από το 2021 ήταν σύμβουλος διαιτησίας της CONCACAF για έναν χρόνο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022 και ταυτόχρονα παραμένει Σύμβουλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ουκρανίας τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο Ιταλός έχει το προβάδισμα καθώς ο Φέλιξ Μπριχ, που ήταν και επιθυμία του Μάκη Γκαγκάτση, φαίνεται πως αρνήθηκε την πρόσκληση.

Όσον αφορά τη θέση του CEO της ομοσπονδίας, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση του Γκαγκάτση ο Κύπριος Μάριος Γεωργίου καθώς θέλει να παραμείνει στην Ελβετία. – Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή