“Ο όροι του Λανουά στην ΕΠΟ και ο νέος πίνακας διαιτητών”

“Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στεφάν Λανουά έχει ήδη θέσει τους όρους με τους οποίους θέλει να λειτουργήσει στην ίσως πιο νευραλγική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βασικός όρος είναι να μην γίνονται παρεμβάσεις στο έργο του, είτε ως προς τη συγκρότηση των πινάκων διαιτησίας, είτε ως προς τους ορισμούς διαιτητών και τη διαχείρισή τους.

Επίσης, θέλει να έχει επικοινωνία μόνο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όχι με παράγοντες ομάδων ή ΕΠΣ.

Τα παραπάνω τα έχει κοινοποιήσει στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, o οποίος τα έχει αποδεχθεί ενώ φέρεται να έχει ειπωθεί ότι αν υπάρξουν παρεμβάσεις «θα καταγγείλει και θα φύγει».

Όσον αφορά τους νέους πίνακες διαιτητών της Super League, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Η προεργασία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει από τον Δ. Ευθυμιάδη, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και στη συνέχεια θα εγκριθούν από τον Γάλλο νέο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Ο Λανουά έχει γνωριμίες, από την πορεία του στην ευρωπαϊκή διαιτησία τόσο με τον Κ. Βασσάρα, όσο και με τους Στ. Τριτσώνη και Μ. Κουκουλάκη.

Στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν ζήτησε το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ΕΠΟ να είναι τριετές, όμως, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο monobala.gr η ομοσπονδία αποφάσισε η συνεργασία να είναι διετούς διάρκειας.” – Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή