ΕΠΣ Κέρκυρας: Νέος πρόεδρος ο Χρ. Χυτήρης

“Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Χυτήρης είναι αυτός που ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΣ Κέρκυρας μετά την παραίτηση-αποχώρηση του Γιάννη Βλαχόπουλου.

Νέο πρόεδρο και νέα σύνθεση έχει πλέον το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας, έπειτα από τις δύο τελευταίες παραιτήσεις. Εκείνες του προέδρου της Ένωσης Γιάννη Βλαχόπουλου, αλλά και του Αντιπροέδρου Φώτη Βλαχόπουλου.

Αφού, πρόεδρος ανέλαβε, όπως φημολογούνταν εδώ και μέρες, ο Χρήστος Χυτήρης, ενώ, στο νέο ΔΣ εισήλθαν μετά τις δύο νέες παραιτήσεις οι Μιχάλης Κούδας (της πλειοψηφούσας παράταξης) και Χριστόδουλος Κούρκουλος (της αντιπολίτευσης).

Έτσι, το… 11-0 που είχε δημιουργηθεί υπέρ της πλειοψηφούσας παράταξης στις εκλογές, έχει μετατραπεί σε… 9-2. Αφού, θυμίζουμε, πλην του Κούρκουλου, στο ΔΣ της ΕΠΣΚ έχει εισέλθει και ο Γιώργος Νάος (της αντιπολίτευσης), στις αρχές του έτους, μετά την -τότε- αποχώρηση του Γιάννη Μουζακίτη.

Από κει και πέρα, η… προαγωγή Χυτήρη από γραμματέα σε πρόεδρο έφερε αλλαγές και στην υπόλοιπη σύνθεση του συμβουλίου.

Με τη Μαρία Καρύδη να αναλαμβάνει τη θέση του, ενώ ο Κώστας Καλογεράς αποτελεί το νέο Β αντιπρόεδρο της Ένωσης, με το Γιάννη Βιτουλαδίτη να ψηφίζεται ως Α αντιπρόεδρος από Β’ που ήταν.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΠΣΚ
Πρόεδρος: Χρήστος Χυτήρης
Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Βιτουλαδίτης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Καλογεράς
Εκτελεστικός γραμματέας: Μαρία Καρύδη
Αναπληρωτής γραμματέας: Νίκος Κουρσάρης
Ταμίας: Σπύρος Μέριανος
Αναπληρωματικός ταμίας: Νίκος Χρυσικόπουλος
Μέλη: Κίμων Καλοδίκης, Μιχάλης Κούδας, Γιώργος Νάος, Χριστόπουλος Κούρκουλος.

Από τη συνεδρίαση της Δευτέρας απουσίαζε ο Γιάννης Βιτουλαδίτης, ενώ, όλη η σύνθεση του νέου ΔΣ ψηφίστηκε από εννιά μέλη της Ένωσης ενώ υπήρχε και ένα “παρών”
Η θητεία του ΔΣ της ΕΠΣΚ ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2025.” Πηγή: corfupress.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή