Κούγιας: Κατέρρευσε η “εγκληματική οργάνωση” που ήταν μέσα στην ΕΠΟ – Λάθος η μεταγραφή του Μαρσιάλ -Έχασε όλους τους παραγωγικούς παίκτες ο Ολυμπιακός

Για την υπόθεση του “παράνομου στοιχηματισμού”, την ΕΠΟ αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μίλησε ο Αλ. Κούγιας στην ΕΡΑ Σπορ και τον Αγ. Στίμο.

Μεταξύ άλλων είπε:

(…) Είχα ετοιμάσει μήνυση 203 σελίδων με 57 “κατηγορούμενους” όταν ήμουν στον Ολυμπιακό. Σκοπός ήταν να διαλυθεί η εγκληματική οργάνωση που δρα στη Β’ και Γ’ Εθνική. Δεν κατατέθηκε η μήνυση. Έπρεπε να την καταθέσει ο Ολυμπιακός. Κατέρρευσε η “παράγκα”. Το είπε και ο Μπαλτάκος ότι η “εγκληματική οργάνωση” που έλεγε ο κύριος Κούγιας κατέρρευσε.(…)

Υπήρχε μέσα στην ΕΠΟ. Συγκεκριμένα πρόσωπα που ήταν μέσα στην ΚΕΔ, στη διοργάνωση πρωταθλημάτων, σε επιτροπές μιλάμε για πραγματική εγκληματική οργάνωση.

Η ΕΠΟ, η προηγούμενη μείωσε τις ποινές για τα “στημένα”. Η Ιντερπόλ και οι ευρωπαίοι εισαγγελείς έκαναν τις συλλήψεις παρέδωσαν μια δικογραφια (…) Είναι πρωτοφανές να βγαίνουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες σε τηλεοπτικές εκπομπές και να μην υπάρχουν διώξεις. Κλονίζεται η εμπιστοσύνη. Αν δεν υπήρχε αυτή η εκπομπή να αναδείξει κάποια θέματα δεν θα θυμόταν κανείς αυτήν την υπόθεση.

Καμία σχέση η ΕΠΟ με την προηγούμενη. Στις επιτροπές είναι σοβαροί άνθρωποι. Αταλάντευτη η θέση τους για καθαρό ποδόσφαιρο των δύο ιδιοκτητών που έχουν βάλει τα περισσότερα χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σ.σ. Μαρινάκης, Σαββίδης). Είναι αισιόδοξα μηνύματα. Όχι επειδή ελέγχουμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ θα έρθει ο ανέντιμος διαιτητής να κάνει ότι του πουμε.

Λάθος είναι η μεταγραφή του Μαρσιάλ. Μεταγραφή είναι ο Πιερό. Κάτι Λαμέλα, Πιζάρο, Περέιρα δεν έχουν να προσφέρουν. Δίνεις τόσα χρήματα σε παίκτη που έχει να παίξει δύο χρόνια και έχει 18 τραυματισμούς και πολυ λίγα στον Γαλανόπουλο. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη στόπερ, ακραία μπακ φρέσκα πόδια στο κέντρο. Αντί να ενισχύσουν την άμυνα που είναι τραγική πάνε και παίρνουν τρίτο σέντερ φορ. Θα μπορούσε να αγοράσει εξαιρετικούς παίκτες μικρής ηλικίας με αυτά τα λεφτά. Σαν τον Παναθηναϊκό που έχει δύο δεξιά μπακ και παίρνει και τον Μπάλντοκ.

Δεν υπάρχει φαντασία στο παιχνίδι του ολυμπιακού, έχασε όλους τους παραγωγικούς παίκτες του. Φορτούνη, Ποντένσε, Όρτα, Ιμπόρα… Τι να του προσφέρει ο Γουίλιαν και ο Ολιβέιρα. Δεν αναπλήρωσε τους παίκτες που έχασε.

Τα play offs δεν θα έχουν φέτος Άρη και Λαμία που διάλεγαν παιχνίδια. Μόνο ντέρμπι (…).

Διαβάστε ακόμα:

Mπαλτάκος: Το σύστημα που ο Κούγιας αποκαλούσε “εγκληματική οργάνωση” και ο Μπέος “Χούντα” είναι τώρα εξουδετερωμένο

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή