“ΕΠΟ σε Λανουά: Δεν θα ορίζονται σε αγώνες διαιτητές που έχουν οφειλές σε ΕΠΣ”

Πηγή: epo.gr

“Την απόφαση να μην ορίζονται εφεξής σε αγώνες αξιωματούχοι διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές διαιτησίας), εφόσον υπάρχουν οφειλές προς τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων (ΕΠΣ), έλαβε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Το θέμα τέθηκε κατά τη συζήτηση του καθορισμού ύψους των ποσοστών προς τις ΕΠΣ που θα καταλάβουν οι αξιωματούχοι διαιτησίας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2024 – 2025).

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Ν. Τζώρτζογλου, που ως πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, έχει και στο παρελθόν κατηγορήσει τον διεθνή και Α’ κατηγορίας παρατηρητή διαιτησίας και πρώην διεθνή διαιτητή, Μ. Κουκουλάκη, ότι δεν αποδίδει στην ΕΠΣ τα ποσοστά από τους αγώνες που ορίζεται (μεταξύ τους υπάρχει και δικαστική διαμάχη) φέρεται να είπε ότι και στο παρελθόν πήραμε απόφαση να μην ορίζονται όσοι έχουν οφειλές αλλά δεν εφαρμόστηκε.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μ. Γκαγκάτσης, είπε ότι θα έχει επαφή με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, για να του ζητήσει να μην γίνονται ορισμοί όσων έχουν οφειλές σε ΕΠΣ έως ότου το θέμα να ξεκαθαρίσει.” – Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή