Αντιδράσεις στην ΕΕ της ΕΠΟ για τα ποσοστά διαιτητών στις ΕΠΣ – Γιατί δεν πέρασε η πρόταση Λανουά

“Δεν εγκρίθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η εισήγηση της ΚΕΔ για τα ποσοστά διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας προς τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων (ΕΠΣ) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η διατήρηση του ποσού των 1500 ευρώ για τους διαιτητές της Super League, προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ και πρόεδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, ο οποίος παρίσταται στις συνεδριάσεις με την ιδιότητα του «παρατηρητή».

Click here
Όπως ειπώθηκε από τη στιγμή που αριθμός των διαιτητών της Super League μειώθηκε σε 18, σημαίνει ότι θα έχουν περισσότερους ορισμούς και επομένως υψηλότερες αποδοχές σε σχέση με πέρυσι.

Άρα, όπως τόνισαν, δεν θα πρέπει να μην υπάρχει συγκεκριμένο ποσό που θα καταβάλουν στις ΕΠΣ αλλά να προβλεφθεί ποσοστό της τάξης του 15% ανά αγώνα.

Ενστάσεις υπήρξαν και για την πρόταση της ΚΕΔ για μείωση του ποσοστού από 15% σε 10%, που αποδίδουν στις ΕΠΣ οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μ. Γκαγκάτσης, είπε ότι θα στείλει επιστολή στον Λανουά ώστε να του γνωστοποιήσει τις αντιρρήσεις που υπάρχουν και να του ζητήσει να μην ορίζονται διαιτητές και παρατηρητές, που έχουν οφειλές στις ΕΠΣ.” – Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή