Γιδόπουλος: “Ας μην ασχοληθούμε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο – Ο Μεντιλίμπαρ φοβήθηκε τους δημοσιογράφους”

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στρ. Γιδόπουλος, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Αγ. Στίμο υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων τα εξής:

Για τη δήλωση παραίτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου από την ΑΕΚ, ενώ η ΑΕΚ ότι δεν έχει σχέση μαζί της: Μήπως θέλει να του κολλήσουν τα ένσημα; Ας μην ασχοληθούμε μ’ αυτό το θέμα…

Για την εικόνα της ΑΕΚ και τον Μάριο Ηλιόπουλο: Υπάρχει πρόβλημα στην ΑΕΚ με τους πολλούς τραυματισμούς, Δεν μπορεί μ’ ένα παιχνίδι την εβδομάδα να έχουμε επτά τραυματισμούς.

Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ηλιόπουλος. Στο ποδόσφαιρο είναι καινούργιος. Θα έπρεπε να έχει επιλέξει επιτελείο που θα τον καθοδηγεί ποδοσφαιρικά. Δεν έχει μεγάλες ποδοσφαιρικές γνώσεις ο Ηλιόπουλος

Εγώ ασχολούμαι τόσα χρόνια με την ΑΕΚ και δεν τον ξέρω. Μού κάνει σαν πρόεδρος. Έχουν γίνει κάποια λάθη συμπεριφοράς.

Δεν έπρεπε να βγει ότι υπάρχει θέμα Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με την Λαμία. Δεν το είπε ο Ηλιόπουλος, βγήκε από το περιβάλλον του.

Καλή η επιλογή του Μαρσιάλ. Μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό.

Πιστεύω ότι ο Ηλιόπουλος θα δει μεγάλες χαρές με την ΑΕΚ.

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Φοβούμενος τους δημοσιογράφους ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τους μικρούς. Ας τους βάλει την Μπράγκα και με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, ενώ έπαιζε καλά με τις μεγάλες ομάδες, με την ΑΕΚ ήταν σαν να παραδόθηκε. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό θα διώξει τον προπονητή. Θα κριθεί και ο Μεντιλίμπαρ.

Γιατί έγινε ντεφορμέ ο Βέλντε; Δεν γίνεται να είναι ντεφορμέ στην αρχή του πρωταθλήματος. Κάτι συμβαίνει. Όπως και με τους τραυματισμούς της ΑΕΚ.

Να βγάλει μια ανακοίνωση ο Ολυμπιακός να πει τι συμβαίνει. Ξενυχτάει και δεν έχει δυνάμεις; Συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή