Παπαϊωάννου: “Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα – Ο Λανουά μας είπε να μην μιλάμε”!

Στην κάμερα της Cosmote sports μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αναφερόμενος στην κακή για την Λαμία διαιτησία όχι μόνο σήμερα αλλά και στο παιχνίδι με την Κηφισιά που κατά σύμπτωση ο διαιτητής ήταν ο ίδιος.

Στο ημίχρονο, η Λαμία έκανε και την ακόλουθη ανάρτηση: «Με ξαφνική αλλαγή διαιτητή, με ανύπαρκτα φάουλ για να μην μπει γκολ και με κόκκινη “εφεύρεση”, ντρέπεται σήμερα και η ντροπή».

Διαβάστε τις δηλώσεις του κου Παπαϊωάννου:

«Δεν θα τοποθετηθώ μόνο για το αποψινό, αλλά και για το προηγούμενο μας παιχνίδι. Το γνωρίζετε πως αποφεύγω να μιλάω για το ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, αλλά με αυτά που βλέπουμε να γίνονται δεν γίνεται να μην μιλήσω. Ακόμα κι αν ο Λανουά μας έχει πει να μην μιλάμε και να μην βγάζουμε ανακοινώσεις. Δεν με ενδιαφέρει κανένας Λανουά, εμένα με ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι καθαρό.

Απόψε η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Και ο ίδιος διαιτητής έκανε το ίδιο πράγμα και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κηφισιά. Μας καταλόγισε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα και ανύπαρκτο πέναλτι. Δεν λέω ότι δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε, ή ότι ήμασταν καλύτεροι, λέω ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Όπως έκανε και σήμερα!

Στη φάση του 8ου λεπτού, η μπάλα κατέληξε γκολ. Θα ήταν άλλο παιχνίδι αν δεν σφύριζε για επιθετικό φάουλ. Και ήρθε μετά να το… ισοφαρίσει με την κόκκινη στον Πανσερραϊκό.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν τέτοιες ισοψηφίες όμως, ισοφαριζεις μόνο την πραγματικοτητα.

Δεν θα αναφερθώ στην κόκκινη που πήραμε, αυτή ας την κρίνουν οι ειδικοί. Για άλλους ήταν, για άλλους δεν ήταν. Όμως με τη φάση του 8ου λεπτού, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα απόψε.

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε ούτε στοιχηματζίδες, ούτε προσπαθούμε να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα. Θα πρέπει να δει η Πολιτεία που είναι αυτοί που βάζουν χρήματα σε αυτό το προϊόν και πως τα βάζουν και ποιοί είναι αυτοί που διοικούν.

Εγώ και κάποιοι άλλοι παράγοντες δεν έχουμε καμία δουλειά σε αυτό τον χώρο. Δεν είμαι μόνο εγώ που βάζω χρήματα, είναι κι άλλοι ιδιοκτήτες. Αυτά τα μασκαριλίκια όμως εμάς δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Τους παράγοντες της ΕΠΟ τους ψηφίσαμε για να πάει καλά το ποδόσφαιρο. Με αυτά που γίνονται όμως σε λίγα χρόνια θα έχει φτάσει στον πάτο… Σε λίγα χρόνια δεν θα ασχολείται ούτε ένας υγιής άνθρωπος με αυτό το ποδόσφαιρο. Μόνο οι στοιχηματάκηδες» – Πηγή: lamiafm1

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή