ΕΠΣ Κοζάνης: Kαταγγελία για πρόσληψη “προπονητή χωρίς δίπλωμα” και “προπονητή – ιδιοκτήτη σωματείου”!

Ο Γιώργο Καραγκιολίδης – Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών ΕΠΣ Κοζάνης -, κατήγγειλε την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης για την πρόσληψη δύο προπονητών για τις θέσεις Ενωσιακών Προπονητών των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κοζάνης.

“Πρόκειται για τους Μαργιορίδη Κωνσταντίνο και Ιωαννίδη Γεώργιο. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, ο μεν πρώτος εμπίπτει στον κανονισμό προπονητών ποδοσφαίρου (Αρθρο 2,Παρ.1 (Ιδιοκτήτης σωματείου-ακαδημιών ποδοσφαίρου), ο δε δεύτερος δεν κατέχει καμία πιστοποίηση προπονητικής ιδιότητας.

Ο κ. Καραγκιολίδης σημείωσε πως «ανήκουμε όλοι στην ΕΠΣ που διοργανώνει το πρωτάθλημα. Στην προκήρυξη αναφέρει πως δεν μπορεί να είναι προπονητής χωρίς δίπλωμα και να είναι σε ομάδα. Δεν μπορεί η ίδια η ΕΠΣ να προσλάβει προπονητές που δεν μπορεί να είναι. Ο πρώτος είναι μέλος μας, ο δεύτερος δεν είναι προπονητής. Εμείς μιλάμε σαν σύνδεσμος, ώστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα όλων των προπονητών. Αυτό που γίνεται είναι παράνομο».

Προσέθεσε πως δεν μπορούσε να μείνει αυτό έτσι, καθώς ο σύνδεσμος λειτουργεί νομότυπα. «Δεν είμαστε απέναντι στην ΕΠΣ. Θέλουμε να κάνουμε κάτι σωστό για το τοπικό ποδόσφαιρο. Είμαστε συνεργάσιμοι», σημείωσε ακόμη.” – Πηγή: e-ptolemeos

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή