ΑΕΚ: Επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα – Σκληρή γλώσσα της Original στους παίκτες: “Δεν σέβεστε τη φανέλα”

Print Friendly, PDF & Email

O Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε την Τρίτη (8/12) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, σε μία περίοδο δύσκολη αγωνιστικά για την ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης με την παρουσία του στα Σπάτα ουσιαστικά θέλησε να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους. Μίλησε στους παίκτες, ενώ επίσης είχε ατομικά τετ α τετ με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Μάσιμο Καρέρα, τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς και τον γενικό αρχηγό Βασίλη Δημητριάδη.

Μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είπε στους παίκτες: «Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα ρε! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες; Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν».

Οι επισκέψεις όμως στα Σπάτα είχαν και συνέχεια. Μετά τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, την εμφάνισή τους στο προπονητικό κέντρο έκαναν μέλη της Original, προκειμένου να εκφράσουν τις θέσεις τους για την κακή εικόνα της ομάδας, μετά τις τελευταίες ήττες.

Μεταξύ άλλων είπαν: “Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο, ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο. Δεν σέβεστε τη φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή