ΑΕΚ: “Προβοκατόρικη κίνηση Αυγενάκη για δημιουργία επεισοδίων” – Υφυπουργείο Αθλητισμού: “Σενάρια φαντασίας…”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε επί τις απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού να απαγορεύσει μόνο την οργανωμένη και όχι τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της, στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια του υφυπουργού Αθλητισμού και κατηγορώντας τον ότι προσδοκά να γίνουν επεισόδια στο προσεχές παιχνίδι.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ

“Ενώ υπάρχει ανακοίνωση του Παναιτωλικού πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε θύρα για φιλοξενούμενους, ενώ υπάρχει ανακοίνωση δική μας στην οποία κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να μη πάνε στο Αγρίνιο, έρχεται ο Αυγενάκης πριν λίγο κι ανακοινώνει απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης!

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Παρόλα αυτά αυτός απαγορεύει μόνο την οργανωμένη!

Με λίγα λόγια ο κύριος Αυγενάκης σε μια άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση, ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, ξέρει πως δεν υπάρχει θύρα για φιλοξενούμενους, ξέρει τη δική μας ανακοίνωση προς τους φιλάθλους μας, παρόλα αυτά επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση! Τι άλλο μπορεί να προσδοκά από αυτό, εκτός από τη δημιουργία επεισοδίων, αφού επιτρέπει να πάνε μεμονωμένα οπαδοί μας ενώ δεν θα βρουν εισιτήρια, ούτε κερκίδα για να μπουν.

Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας αφού αναλογιστούν κι από αυτή την εξόφθαλμη προβοκάτσια τι ακριβώς σχεδιάζεται κατά της ΑΕΚ, να μην μετακινηθούν στο Αγρίνιο το Σάββατο.”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

“Πάγια πρακτική του Υφυπουργού Αθλητισμού, από το ξεκίνημά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, σε κάθε αγωνιστική της και για κάθε ομάδα, είναι να απαγορεύονται ΜΟΝΟ οι οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, όπου αυτό επιβάλλεται, έπειτα από σχετικά αιτήματα της ΕΛ.ΑΣ. και των απαραίτητων εισηγήσεων της ΔΕΑΒ, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου.
Η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί και προφανώς είναι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ η κατοχή εισιτηρίου για την είσοδό του στο γήπεδο, έπειτα από τους προβλεπόμενους ελέγχους.
Όλα αυτά, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, είναι εις γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, των λιγκών τους και φυσικά της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία υπάρχει άριστη συνεργασία.
Περαιτέρω σχολιασμός, σε σενάρια φαντασίας, περιττεύει…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή