Αιγάλεω: “Να δημιουργηθεί μία νέα Super League 2 με δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια”

Print Friendly, PDF & Email

Μέσω ανακοίνωσης, το Αιγάλεω πήρε θέση αναφορικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, που έχει προαναγγείλει ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα μήνα μετά την ομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών (22 Ιανουαρίου) και 26 μέρες πριν αρχίσει το express Πρωτάθλημα της Football League, βάσει του νομοσχεδίου του Υφυπουργού Αθλητισμού 16 από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League μαζί με τις δύο τελευταίες του πρωταθλήματος της Super League 2 απειλούνται με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, χάνουν την επαγγελματική τους ιδιότητα, και διαλύονται 18 εταιρείες με 650 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικοί υπάλληλοι οδηγούνται στην ανεργία.

Σε ένα πρωτάθλημα με μηδέν έσοδα με τηλεοπτικά 70% κάτω, χωρίς χορηγίες διαφημίσεις, κόσμο στην εξέδρα, χωρίς να μπορούν οι ομάδες να παίξουν ένα φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, και με την πανδημία στη κορύφωση της και με την υποχρέωση των ομάδων για συνεχή τεστ covid-19, με επιχειρήσεις κλειστές, 20 πρόεδροι προσπαθούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League με μηδενικά έσοδα .

Ας ξέρουν τουλάχιστον την επόμενη μέρα των εταιριών τους;

Κύριε Αυγενάκη έφτασε η ώρα το έκτρωμα του Βασιλειάδη που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει παρελθόν. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης των πρωταθλητών ομάδων που δεν ανέβηκαν ποτέ κατηγορία.

ΝΑΙ στην αναδιάρθρωση κατηγοριών με οικονομικά κριτήρια με τη δημιουργία μιας νέας Super League 2 με δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια!»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή