Αντωνίου: Δίκαιο το αίτημα για τελικούς Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνη η αστυνομία για τα επεισόδια

Αστέριος Αντωνίου
Print Friendly, PDF & Email

Την δική του εκτίμηση για όσα συνέβησαν στο τελικό Κυπέλλου, κατέθεσε ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”.

Ο κ. Αντωνίου, τόνισε μεταξύ άλλων:

-“Οι έλεγχοι της Αστυνομίας στους οπαδούς, δεν ήταν αποτελεσματικοί, αυτό φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν και βγαίνει με ανακοίνωση το ΟΑΚΑ και αναφέρει ότι ήταν η πιο αποτυχημένη διοργάνωση από την ΕΠΟ, αλλά η ΕΠΟ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και πριν το ματς μια πολύ ωραία καλλιτεχνική εκδήλωση, αλλά αυτοί που πέρασαν μέσα στο γήπεδο κροτίδες, βεγγαλικά, μπαίνοντας ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων, τα χάλασαν όλα. Η ευθύνη της Αστυνομίας υπάρχει, γιατί πέρασαν όλα αυτά μέσα στο γήπεδο τα χίλια περίπου άτιομα, που δημιούργησαν το πρόβλημα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που πετούσαν καθίσματα στα ΜΑΤ, πριν αρχίσει το παιχνίδι και επεκτάθηκαν και από την απέναντι πλευρά, από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ”.

Για τα επεισόδια που καταγγέλει ο ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια: “Φυσικά δεν έπρεπε να γίνει επίθεση από τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια, ήταν υπεροβολικά αυτά που συνέβησαν και απαράδεκτο το γεγονός του ξυλοδαρμού των παραγόντων του ΠΑΟΚ, για την οποία ήδη ενημερώθηκαν η Αστυνομία και ο αρμόδιος Υπουργός, Ήμουν δίπλα στον Υπουργό Δικαιοσύνης και ο κ. Τσιάρας έλεγε ότι πρέπει να επανέλθουμε με Νόμο για αυτούς τους λίγους που καταστρέφουν την εικόνα ενός αγώνα, να μην μπορούν να βγουν από τη φυλακή μία ώρα μετά τον αγώνα”.

Για την περίπτωση αλλαγής έδρας του τελικού κυπέλλου και ότι επιτέλους η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα να έχουν εναλλάξ τελικούς: “Το αίτημα είναι δίκαιο, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται κατεβαίνοντας στην Αθήνα για τελικό και πρέπει να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για να αλλάζει και η έδρα του τελικού κατά διαστήματα. Αυτό είναι θέμα του συμβουλίου…”

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή