Αντωνίου: “Θα διασπαστεί η Κρητικός όμιλος, δεν αλλάζει η προκήρυξη για να μην υποβιβαστούν ομάδες”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον υποβιβασμό των ομάδων της Γ’ Εθνικής αλλά και τον Κρητικό όμιλο, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του θα διασπαστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Χρύσα Ζερβού και στη mikriliga:

Για το αν πρόκειται να αλλάξει η προκήρυξη για να μην υποβιβαστούν ομάδες από τη Γ’ Εθνική: «Είναι παράνομο να αλλάξει μια προκήρυξη αφότου τελειώσει το πρωτάθλημα. Οι προκηρύξεις δεν αλλάζουν παρά μόνο αν μεσολαβήσει κάποιος νόμος. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ δεν μπορεί να τροποποιηθεί μια προκήρυξη. Φέτος, άλλαξε όταν διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της ανωτέρας βίας του κορωνοϊού.

Οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, έχουν υποβιβαστεί. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε ξανά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και να υποβιβαστούν οι ομάδες προκειμένου του χρόνου να διορθωθεί η κατηγορία.»

Για τον Κρητικό όμιλο: «Η σκέψη και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά είναι έξι όμιλοι, όχι επτά που έχει ακουστεί. Οι Κρητικές ομάδες πιθανότατα θα διασπαστούν όπως και παλιότερα και θα απορροφηθούν από τους ομίλους των Αθηνών και του Πειραιά. Είναι δύσκολο να συνεχίσει να υπάρχει Κρητικός όμιλος και να περιέχει μόνο δέκα ομάδες οπότε προς το παρόν η εκδοχή λέει να συμμετάσχουν στους ομίλους αυτούς.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή