Αντωνίου: Υπάρχει παλινωδία με τον Φρόιτφελντ – Αν δεν έρθει στις 3/2, ας μην έρθει καθόλου! (audio)

Print Friendly, PDF & Email

“Ατάκες-φωτιά από τον Στέργιο Αντωνίου, αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, για τον Σουηδό αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ!

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε σε μία σειρά από ζητήματα, όπως το κλείσιμο των γηπέδων, αλλά και το παράνομο στοίχημα, αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσαν τα λεγόμενά του στο τέλος για τον Φρόιντφελντ, για τον οποίο τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν είναι να συνεχίσει τις παλινωδίες, ας μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα»!

Είπε πιο συγκεκριμένα: «Σήμερα είχα συζήτηση με τον πρόεδρο (σ.σ. Τάκη Μπαλτάκο) και τον ρώτησα ακριβώς αυτό το πράγμα: Τι θα γίνει με τον αρχιδιαιτητή. Αν αυτός δεν έρθει, όπως έχει υποσχεθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, 3 του μήνα έχει πει ότι θα έρθει, δεν υπάρχει λόγος να έρθει μετά στην Ελλάδα. Υπάρχει μια παλινωδία από τον άνθρωπο αυτόν. Και υπήρχε και το τελευταίο περιστατικό, όπου τον περιμέναμε να έρθει στην ΕΕΠ και δεν εμφανίστηκε, γιατί δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν για τη συγκεκριμένη ώρα το ραντεβού!

Θεωρώ, λοιπόν, ότι αν συνεχίσει να μας αντιμετωπίζει έτσι, έχοντας υποχρεώσεις στην πατρίδα του και δεν εμφανιστεί, όπως έχει δηλώσει, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ας μην έρθει καθόλου. Μας έχει δημιουργήσει κάποια σύννεφα, αλλά ελπίζουμε να εμφανιστεί στις 3 Φεβρουαρίου».”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή