Απίστευτη acting ΕΠΟ: “Διέγραψε” την Ένωση Διαιτητών από μέλος της Γενικής Συνέλευσης!

Print Friendly, PDF & Email

Μόνο αν πρόκειται για λάθος “εκ παραδρομής” θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, αλλά τώρα που η ΕΠΟ διεύθυνεται με τρόπο… acting, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για acting λάθος. Διότι δεν μπορεί να γίνονται λάθη από acting. Δεν το επιτρέπει το βάρος του τίτλου.

Στις προτάσεις για την τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΟ στην επικείμενη Γενική Συνέλευση, που στάλθηκαν στα μέλη, υπάρχει λεκτική τροποποίηση, που αφορά το άρθρο 10 το οποίο ανφέρεται στα υπάρχοντα μέλη και στα μέλη που δύναται να αναγνωριστούν, απουσιάζει η αναφορά στην Ένωση διαιτητών.

Δείτε αυτό που έστειλε η acting ΕΠΟ στα μέλη της ΓΣ:

Όπως φαίνεται η καταγραφή της Ένωσης Διαιτητών απουσιάζει τόσο από το εν ισχύ κείμενο του καταστατικού (δεξιά), όσο και από το τροποποιημένο κείμενο (αριστερά).

Δείτε, τώρα, τι αναφέρει το εν ισχύ καταστατικό της ΕΠΟ:

Στο τέλος υπάρχει αναφορά στην Ένωση Διαιτητών, η οποία εξαφανίστηκε από τις προτάσεις για τροποποίηση του καταστατικού, που έστειλε η acting ΕΠΟ στα μέλη της.

Το ίδιο συμβαίνει και με το άρθρο 22. Ενώ στο ισχύον καταστατικό προβλέπεται ότι η Ένωση Διαιτητών έχει μία ψήφο στη ΓΣ, στο άρθρο που έστειλε η acting ΕΠΟ στα μέλη της η  αναφορά στην Ένωση Διαιτητών δεν υπάρχει ούτε στο εν ισχύ κείμενο, ούτε στο τροποποιήμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η δημιουργία της Ένωσης Διαιτητών προβλέπεται από την ολιστική μελέτη που συμφωνήθηκε μεταξύ της κυβέρνηση και των FIFA/UEFA.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή