Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Μαρινάκης για την “εγκληματική οργάνωση που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο”!

Print Friendly, PDF & Email

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη καλεί την Τρίτη 5/12 τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Ευ. Μαρινάκη, προκειμένου να την ενημερώσει για τις καταγγελίες μετά το ματς με τον Βόλο που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με την οποία “το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση”.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση “κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου”.

Υπενθυμίζεται ότι πολλάκις ο Ολυμπιακός με ανακοινώσεις του και επιστολές εντός και εκτός Ελλάδας έχει καταγγείλλει πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ κάνοντας λόγο για “εγκληματική οργάνωση”, ενώ ήδη ο εισαγγελέας Οικονόμου έχει πάρει καταθέσεις από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Ι. Αλαφούζο, που έχει μιλήσει για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αλλά και από τον Αλ. Κούγια ο οποίος έχει κατονομάσει σε δηλώσεις του ως αρχηγό της επονομαζόμενης εγκληματικής οργάνωσης πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ.

Τα όσα θα πει ο Μαρινάκης αναμένεται να συσχετισθούν με την έρευνα για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και τον παράνομο στοιχηματισμό, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Κούγιας – Μίλησε για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο και τον αρχηγό της

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή