Απόπειρα αποκλεισμού σωματείου από τις εκλογές της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής – Αποφασίζει η ΓΓΑ (έγγραφα)

Print Friendly, PDF & Email

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής η οποία διορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και η πλειοψηφία της προέρχεται από την επονομαζόμενη “παράταξη Τζαφέρη” προσδιόρισε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στις 22 Ιανουαρίου, ωστόσο στον εκλογικό κατάλογο, που έστειλε στη ΓΓΑ προς έγκριση για τις εκλογές δεν συμπεριέλαβε το σωματείο “ΛΥΚΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”, με πρόδηλο στόχο να μην ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές, αφού φέρεται να υποστηρίζει την αντίπαλη παράταξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στον εκλογικό κατάλογο είναι ότι δεν έχει ομάδες σε μεγάλες ηλικίες και οι ομάδες που έχει στις μικρές ηλικίες δεν προσκόμισαν δελτία.

Ωστόσο το εν λόγω σωματείο είναι και εγγεγραμμένο στο μητρώο της ΓΓΑ και διαθέτει αθλητική αναγνώριση, κάτι που προϋποθέτει αθλητική δραστηριότητα.

 

Συγκεκριμένα συμμετέχει στην κ-11 (πέρσι συμμετείχε στην κ – 10) του πρωταθλήματος υποδομών.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο η αγωνιστική δραστηριότητα αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνο με τα φύλλα αγώνα.

Επίσης όλα τα πρωταθλήματα των υποδομών τα τελευταία χρόνια (όχι μόνο στην ΕΠΣΔΑ) διεξάγονται χωρίς “δελτιάκια” για οικονομική διευκόλυνση των σωματείων.

Αν επομένως, όπως λέγεται, ο λόγος απόπειρας αποκλεισμού του σωματείου από τις επικείμενες εκλογές είναι η έλλειψη δελτίων, τότε πώς το σωματείο συμμετείχε στους αγώνες;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απόφαση της ΓΓΑ, που θα εκδώσει τον εκλογικό κατάλογο βάσει του οποίου θα διεξαχθούν οι επικείμενες εκλογές.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή