Αστυνομία σε ΕΠΟ: “Δε λειτουργούν κανονικά οι κάμερες των αποδυτηρίων διαιτητών και ομάδων στο ΟΑΚΑ”!

Print Friendly, PDF & Email

“Δε λειτουργούν κανονικά (κολλούν) οι κάμερες ασφαλείας του ΟΑΚΑ που βρίσκονται στ’ αποδυτήρια των διαιτητών, στ’ αποδυτήρια των δύο ομάδων και στη φυσούνα”, αναφέρει το έγγραφο που έστειλε η αστυνομία στην ΕΠΟ σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για την ομαλή τέλεση του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Το θέμα που προκύπτει, εκτός των εργασιών που πρέπει να γίνουν ενόψει του τελικού, είναι ότι η σωστή λειτουργία των καμερών ασφαλείας αποτέλει εκ του νόμου υποχρέωση ώστε το γήπεδο να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες της Super League 1.

Στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς να γνωρίζουμε από πότε υπάρχει το πρόβλημα, η ΑΕΚ αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ χωρίς οι κάμερες να λειτουργούν κανονικά.

Πολλώ μάλλον που μιλάμε για τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στον ευαίσθητο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές αποτελούν στόχο επιθέσεων.

Καλοί οι νόμοι, αλλά πρέπει να εφαρμόζονται στην πράξη, κάτι που δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση και θα έπρεπε να αναζητηθούν ευθύνες.

Δείτε το σχετικό έγγραφο που έστειλε η αστυνομία στην ΕΠΟ:

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή