Αθέατος κόσμος

Print Friendly, PDF & Email

Στο στενό διάδρομο των αποδυτηρίων, εκεί που δεν υπάρχουν κάμερες, ούτε αδιάκριτα βλέμματα και οι παρόντες είναι συγκεκριμένοι και ως επί το πλείστον “ελεγχόμενοι”, παίχτηκε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα, που έγινε αυτόν το μήνα.

Από τη μία πλευρά πρωταγωνίστησαν μέλος της οικογένειας του προέδρου και ο προπονητής της ομάδας και από την άλλη ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και κάποιος που τον ονομάζουμε ευφάνταστα “υπεύθυνο για την προστασία της ομάδας από τη διαιτησία”.

Το μείγμα ήταν εκρηκτικό. Όπως και το κλίμα. Οι αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν φράσεις του τύπου “θα φύγετε με καροτσάκια” και άλλα τέτοια.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από τον έλεγχο και για να ηρεμήσει έπρεπε να εμφανιστεί στο χώρο ένα πρόσωπο στη θέα του οποίου ο καβγάς σταμάτησε.

Το πρόσωπο αυτό χρέωσε τη μία πλευρά για το επεισόδιο που έγινε, ενώ κάποιος άλλος, που ήταν στο χώρο και μετείχε της σύρραξης φέρεται να είπε με νόημα: Μετάνοιωσα για όσα έκανα για σας, αλλά η άλλη επιλογή που είχα ήταν χειρότερη!

ΥΓ. Εαν αληθεύει, όπως γράφτηκε και λέγεται, ότι ο Κλάτενμπεργκ αναφέρεται σε παρενοχλήσεις διαιτητών, η ΕΠΟ, εφόσον έχει λάβει γνώση, δεν θα έπρεπε να παραπέμψει την υπόθεση στα δικαστικά της όργανα, αν πρόκειται για πρόσωπα που εμπίπτουν στους κανονισμούς της ή να απευθυνθεί στις αρχές αν τα πρόσωπα είναι “εκτός ποδοσφαίρου”;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή