Μπαλτάκος: «Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον Αυγενάκη – Η ΕΠΟ θ’ αποφασίσει αν η διαιτησία γίνει επαγγελματική»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε μετά την πρόκριση της Εθνικής μας Ομάδας στην Β’ Κατηγορία του Nations League στο CONTROL με τον Γιώργο Ζαγόρα του LIBERO 107.4 και μεταξύ άλλων τόνισε πως:

«Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον κ. Αυγενάκη. Το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο, δεν έχουμε καμία εποπτεία από την Πολιτεία και δεν πρέπει να έχουμε. Έχω λόγο να συναντηθώ με την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ, όχι όμως με τον κ.Αυγενάκη.

Αν προκύψει ιδιαίτερος και σοβαρός λόγος, ναι, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει η ΕΠΟ μια μοντέρνα και οργανωμένη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως οι περισσότερες της Ευρώπης και σ’ αυτό εργαζόμαστε».

Για την πρόκριση της Εθνικής τόνισε πως: «Αν είμαι εγώ γουρλής, τότε ο Πογιέτ και οι παίκτες τι είναι; Τους αξίζουν συγχαρητήρια, έχουν φτιάξει ένα καλό κλίμα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Να ξέρετε πως η Εθνική μας ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα».

Για τη διαιτησία υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Η ΕΠΟ θα αποφασίσει αν η διαιτησία γίνει επαγγελματική ή όχι, η ΕΠΟ είναι αρμόδια και γι’ αυτό το κομμάτι, αλλά η ΕΠΟ δεν θα ασχολείται με το αν ένα πλάγιο ήταν σωστό ή όχι».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του στον LIBERO 107.4 στο παρακάτω link.

https://www.youtube.com/watch?v=68IBsxMU1Ag

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή