Μπαλτάκος για μητρώο: “Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να τιμωρεί τις ομάδες με αθλητικές κυρώσεις – Μόνο η ΕΠΟ…” (video)

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κατά την παρουσία του την περασμένη Κυριακή στο Καρπενήσι μίλησε για τις σχέσεις με τη Super League 1, τη διαιτησία και το μητρώο της ΓΓΑ.

Μεταξύ άλλων, είπε:

“Οι σχέσεις με τη Super League 1 είναι από τη δική μου πλευρά πολύ απλές. Είναι ένα μέλος της ΕΠΟ, όπως και η ΕΠΣ Ευρυτανίας. Δεν εξετάζουμε το μέγεθος. Από άποψη νομική και ηθική όλα τα μέλη είναι τα ίδια. Η ΕΠΟ δεν επιτίθεται στα μέλη της. Αν πουν κάτι το ακούμε αλλά δεν κάνουμε διαλόγους επιθετικούς με τα μέλη μας.

Οι ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, παρότι δεν έχουν λόγο και δεν πρέπει να ακούγονται σε θέματα διαιτησίας. Πρέπει να έρχονται διαιτητές ξένοι για ένα διάστημα αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος για την επάνοδο των Ελλήνων διαιτητών. Ο ίδιος διαιτητής που δε θέλουν οι ομάδες φέτος, θα τον θέλουν του χρόνου επειδή θα παίρνει μισθό; Τι θα αλλάξει;

H EΠΟ είναι ξεκάθαρη. Αν μια ομάδα δεν θέλει να μπει στο μητρώο γιατί είναι τεράστια η γραφειοκρατία, το κράτος δεν έχει δικαιώμα να τιμωρεί τις ομάδες με αθλητικές κυρώσεις. Αυτό μόνο η ΕΠΟ μπορεί να το κάνει.”

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Star κεντρικής Ελλάδας:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή