Μπένετ: “Περιμένω από τους διαιτητές να διαιτητεύουν δίκαια – Δεν θα πρέπει να γίνονται χάρες σε κανέναν”

Ο τέως πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ Photo: https://www.faw.cymru/
Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με  τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό, στο πλαίσιο πρόσκλησης που έλαβε από την ΠΑΕ ΑΕΛ για να κάνει σεμινάριο σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ, που, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

«(…) Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει fair play σε όλους τους αγώνες, και προφανώς εγώ από τη μεριά μου θα παρακολουθώ από πολύ κοντά τους διαιτητές για να βελτιώσω το επίπεδο, την κατανόηση μεταξύ τους και πρέπει να κάνουμε τα πρωταθλήματα που έχουμε στην Ελλάδα, τη Super League 1 και 2, όσο το δυνατόν καλύτερα.

(…) Εγώ, από την ουδέτερη πλευρά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχουμε πολύ καλούς διαιτητές και ίσως στο παρελθόν να είχαν καθοδηγηθεί λανθασμένα, ας το θέσω έτσι. Ίσως η αλληλεπίδραση να μην ήταν αυτή που έπρεπε να είναι, ειδικά εφόσον από την UEFA και τη FIFA υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες.

Περιμένω από τους διαιτητές να διαιτητεύουν δίκαια. Δεν θα πρέπει να γίνονται χάρες σε κανέναν, πρέπει να είναι στην καλύτερη δυναιή φυσική κατάσταση, πρέπει να καταλαβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού και πάνω απ’ όλα να διαιτητεύουν δίκαια.

Εγώ από τη μεριά μου θα συναντήσω κάθε διαιτητή ξεχωριστά, μέχρι το τέλος τns σεζόν, στη Super League 1 και 2, και θα προσπαθήσω ώστε οι σωστοί άνθρωποι να είναι στις σωστές θέσεις. Υπάρχουν καλοί διαιτητές, πάντα υπάρχουν κάποιοι καλύτεροι από κάποιους άλλους, και η δική μου σημαντική δουλειά είναι να ανεβάσω το επίπεδο στο υψηλότερο σημείο που μπορώ».

Πηγή: Ελευθερία της Λάρισας / Σωτήρης Κέλας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή