Μπέος: «Ανοίξτε» το κινητό του Γκορτσίλα, διαβάστε τα μηνύματα πριν το Καλαμάτα – Καλλιθέα και πιθανώς τα ευρήματα οδηγήσουν στην πολυπόθητη εξυγίανση

Ο Στάθης Γκορτσίλας
Print Friendly, PDF & Email

Ο Αχιλλέας Μπέος με νέα του ανάρτηση στα social media αναφέρεται στον ορισμό του Βάτσιου στον αγώνα Ατρόμητος-Κηφισιά, ζητεί να «ανοίξει» το τηλέφωνο του Γκορτσίλα, που ήταν διαιτητής στον αγώνα Καλαμάτα – Καλλιθέα, τονίζοντας πως τα ευρήματα να οδηγήσουν στην εξυγίανση και καλεί την κυβέρνηση να παρέμβεί για να δώσει μια “εξυγιαντική λύση” στο πόδοσφαιρο.

Αναλυτικά:

“Οι χθεσινοί ορισμοί διαιτητών με αναγκάζουν δυστυχώς να επανέλθω και να υπογραμμίσω τα αυτονόητα, αφού με τρόπο καταφανή προκύπτει ότι οι προκλήσεις και οι μεθοδεύσεις συνεχίζονται και οι δηλώσεις και οι εξαγγελίες για αλλαγή σελίδας στο ποδόσφαιρο μένουν λόγια κενά.
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος με την χαρακτηριστική περίπτωση του ορισμού του Βάτσιου ως διαιτητή στον πιο κρίσιμο αγώνα των playout.
Τι εστί Βάτσιος; Αστυνομικός στο επάγγελμα, πριν μερικά χρόνια σφυρίζοντας σε αγώνα Α΄ Εθνικής (σ.σ. Ατρόμητος – ΑΕΚ) έδωσε πέναλτι δύο μέτρα έξω από την περιοχή! Γι αυτό είχε υποβαθμιστεί και τον επανέφεραν ένα χρόνο μετά ως διαιτητή Super League.
Πέρυσι σφυρίζοντας σε αγώνα της Κηφισιάς στη Super League 2  (σ.σ. Ολυμπιακός Β – Κηφισιά) προκάλεσε τέτοια ένταση και αγανάκτηση στους παράγοντες της αντιπάλου της, που έφαγε – κατά το κοινώς λεγόμενο – το ξύλο της αρκούδας και ο αγώνας διεκόπη. Και είναι αξιοσημείωτο που δεν βρήκε το θάρρος, ούτε άλλωστε εκείνοι που τον πατρονάρουν, να το καταγγείλει.
Σήμερα ορίστηκε σε αγώνα της ίδιας ομάδας, εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας, από το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως θα εξαρτηθούν οι τύχες κι άλλων ομάδων.
Ασφαλώς ο ορισμός δεν είναι τυχαίος. Δεν είναι σύμπτωση. Και αυτό είναι θλιβερό και εξοργιστικό.
Ας τους σταματήσουμε εδώ και τώρα. Και όλοι μας, με πρώτους εμάς τους παράγοντες, ας αποκαλύψουμε και ας αποτρέψουμε τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις για ένα πρωτάθλημα μεταξύ συγγενών και φίλων, με ομάδες δορυφόρους και φίλα προσκείμενες στο σύστημα.
Για τη συστηματική αλλοίωση του πρωταθλήματος.
Απευθύνομαι και στην Κυβέρνηση, που έχει τη δύναμη, και θέλω να ελπίζω και εύχομαι τη βούληση, να παρέμβει και να δώσει μια εξυγιαντική λύση. Επειδή δεν μπορώ και δεν θέλω να μασάω τα λόγια μου και χωρίς να επικαλούμαι μηνύσεις ή αόριστες καταγγελίες καταθέτω μια υπόδειξη: «Ανοίξτε» το κινητό του Γκορτσίλα, διαβάστε τα μηνύματα πριν το αγώνα Καλαμάτας – Καλλιθέας, και πιθανώς τα ευρήματα ίσως σας οδηγήσουν στην πολυπόθητη εξυγίανση. Αλλιώς θα συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους…
Και κλείνοντας μια τελευταία παρατήρηση: Μετά τον ορισμό του Βάτσιου η Κηφισιά στο Στοίχημα εμφανίζεται σαν φαβορί με τον Ατρόμητο, σε αγώνα που γίνεται στο Περιστέρι! Φαίνεται πως η ποδοσφαιρική πιάτσα κάτι ξέρει. Ο καθένας ας συνάγει τα συμπεράσματα του…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή