“Ο κ. Κομίνης επηρεάζεται και είναι ανεπαρκής διαιτητής, πρέπει να τον τελειώσει η ΚΕΔ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο Open» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διαιτητή Κομίνη, αλλά και στον περιβόητο αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κομίνη:

«Είναι γελοίος, ένας θίασος. Είναι ανεπαρκής ως διαιτητής, θέλει να τα έχει καλά με τους μεγάλους. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μεγάλη ομάδα; Όχι, απλά ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη δυναμική τώρα. Γνωρίζω ότι ο κ. Κομίνης επηρεάζεται και είναι κακός διαιτητής. Η ΚΕΔ πρέπει να τον τελειώσει».

Για τη στάση της ΕΠΟ: «Οι χαρακτηρισμοί μέσα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΕΠΟ δεν υπάρχουν και ακόμα δεν τους έχει καλέσει κανείς σε απολογία. Τι κάνουν στην ΕΠΟ; Εσείς δεν διοικείτε;

Τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει τίποτα. Δεν υπάρχει ένας ηγέτης, μία φυσιογνωμία όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, στη Γερμανία, στην Ισπανία, για να κάνει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Δεν θέλουν να φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0:
«Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής που είπαν ότι στο ημίχρονο να στηθεί ο αγώνας 3-0. Είναι ντροπή για την ΕΠΟ και την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Μιλάμε οι μάρτυρες για στημένο αγώνα, το μοναδικό που υπάρχουν πέντε μάρτυρες. Πού είναι νόμος, οι αρχές, η δικαιοσύνη; Εγώ πήγα φυλακή χωρίς να υπάρχει μάρτυρας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή