Μπέος: Πρέπει να κατέβεις στην ΕΠΟ και να αρχίσεις τα «χαστούκια»

Print Friendly, PDF & Email

Στο “Metropolis 95,5” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αφορμή όσα γράφτηκαν περί υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Super League 1.

«∆εν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβω πρόεδρος της Super League 1. Πραγματικό ενδιαφέρον έχω µόνο για την πόλη µου. ∆εν έχω χρόνο για άλλα πράγματα.

Μια πραγματική βόµβα που πρέπει να µπει είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου και πρώτα στην ΕΠΟ. Εγώ έχω µάθει να κάνω ομελέτα µε αβγά και να τα σπάω. Αν δεν έρθεις σε σύγκρουση, δεν μπορείς να προχωρήσεις.

Αν ήμουν εγώ πρόεδρος, δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. ∆εν θα ξεκινούσαν καν τα Πρωταθλήματα. Καταργούν την νομιμότητα. Στεναχωρέθηκα µε την εξέλιξη του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Του το είχα πει. Οταν διοικείς, δεν µπορεί να δέχεσαι παρεμβάσεις. Στην Ελλάδα κουμάντο κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να πάρουμε κάποια θετικά στοιχεία από τα άλλα Πρωταθλήματα και να τα εφαρμόσουμε. Οποιος δεν εναρμονίζεται µε τους όρους, να πετιέται εκτός. Πάει και τελείωσε.

Αν κατέβαινα πρόεδρος, θα ερχόμουν σε σύγκρουση µε τον Μαρινάκη. Εγώ, δεν θα εξυπηρετούσα κανέναν, το µόνο που θα µε ενδιέφερε θα ήταν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βλέπετε τι γίνεται, ούτε το Κόσοβο δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Με την προσφυγή, που έκανε ο Κούγιας συμφωνώ. Οπως έκαναν το Πρωτάθλημα της Super League 2, έχει καλές οικονόμες. Οι µισές και παραπάνω ομάδες θα οικονομήσουν. Αφού το επιτρέπει το κράτος, τι να πω. Αφού δεν μπορούν να συμμετέχουν, τότε πως δίνουν άδειες σε κάποιες ομάδες και τις βάζουν να κάνουν τα χωράφια γήπεδα. Είναι πραγματικά να τρελαίνεσαι. Για τι ποδόσφαιρο μιλάμε;

Πρέπει να κατέβεις στην ΕΠΟ και να αρχίσεις τα «χαστούκια». Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Το χειρότερο είναι πως δέχονται ωµές παρεμβάσεις από πολιτικούς που είναι περαστικοί στον χώρο. Αντισταθείτε, μαριονέτες, φιλιππινέζες. Αφήστε τις λυκοφιλίες. Ούτε µία στο εκατομμύριο δεν κατεβαίνω για πρόεδρος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή