Μπέος: “Συναντήθηκα με τον Μαρινάκη – Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί παθογένεια”

Print Friendly, PDF & Email

Στο ρ/σ Βόλος 9,86 μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαιώνοντας τη συνάντηση με τον Ευ. Μαρινάκη στο Πανθεσσαλικό, ενώ ρωτήθηκε και για την κατάσταση στην ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».

«Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».

Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου τοποθετήθηκε και για την κόντρα που υπάρχει στην ΕΠΟ μεταξύ του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου και του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση: «Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή