“Μπορεί κανείς να δώσει χάρη και να λύσει τον βρόχο από το λαιμό; Ή να κλωτσήσει το σκαμνί…”

Print Friendly, PDF & Email

Τα σωματεία που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου αφού δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα (Πήγασος, Θέρισσος, Νέοι Ηροδότου, Κουνάβοι, ΟΦΑ), εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, ζητώντας από όλους τους αρμόδιους να πάρουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις για να μπορέσουν οι ομάδες τους επιτέλους να παίξουν στα πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Από τα αναγνωρισμένα σωματεία της ΓΓΑ που δεν μπορούν να αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, που δεν μπορούν να δουν φίλους, γνωστούς τις Κυριακές, που έχουν πληρώσει τα παράβολα τους, τις μεταγραφές τους, γήπεδα, γιατρούς, υλικό προπόνηση κτλπ.

Που έτρεξαν οι «παράγοντες» και έφτιαξαν φακέλους, καταστατικά, πλήρωσαν δικηγόρους, λογιστές για αυτά τα απλά χαρτιά που χρειάζονται και ήταν και εμπρόθεσμοι με αριθμό πρωτοκόλλου άλλοι δεν πάτησαν το κουμπί.

Άλλοι καθυστερήσαμε μια μέρα, άλλοι μια ώρα και βρήκαμε τους κακούς τους σκάρτους και όλα καλά.

Μια απάντηση θα δώσει κάποιος; Μπορεί κανείς να δώσει χάρη και να λύσει τον βρόχο από το λαιμό; Ή να κλωτσήσει το σκαμνί.

Μπορεί να απαντήσει κανείς από ΕΠΣΗ – ΕΠΟ- ΓΓΑ- Υπουργείο Αθλητισμού, τοπικούς βουλευτές των κομμάτων – Περιφέρεια ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην τελική;

Μια απάντηση. Πέρασε και η 4η αγωνιστική και πάμε για την 5η. Και τους υποτίθεται παράγοντες άστους για να μην πούμε χ@@@στους. Tα παιδιά, τους αθλητές που έχουν εξαντληθεί ψυχολογικά που τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ που στηρίζουν τα σωματεία και περιμένουν με αγωνία.

Δείτε κύριοι που έχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι το κοινωνικό κομμάτι της υποθέσεως.

Αυτά προς το παρόν από τα εξορισμένα σωματεία, πλην νόμιμα και αναγνωρισμένα από την ΓΓΑ. Περιμένουμε μια λύση κύριοι».

Πηγή: grandsport.gr

Διαβάστε ακόμα:

“Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Αυγενάκη από σωματεία του Ηρακλείου”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή