Χαμός στον “αέρα” του ΣΚΑΙ με την Κανέλλη για το «πάμε να τους σκοτώσουμε» των αστυνομικών, «Να ζητήσετε συγγνώμη» (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ένταση επικράτησε στον αέρα του ΣΚΑΪ όταν η Λιάνα Κανέλλη κλήθηκε να μιλήσει για το βίντεο στο οποίο οι αστυνομικοί λένε «πάνε να τους σκοτώσουμε».

Στον ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (10/3) η Λιάνα Κανέλλη.

Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ με αφορμή τα όσα συνέβησαν χτες στην Νέα Σμύρνη τοποθετήθηκε για το βίντεο, το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ λένε «πάμε να τους γ@@@@@@@, πάμε να τους σκοτώσουμε» όταν ενημερώθηκαν από το κέντρο για τον τραυματία συνάδελφο τους.

Η ίδια αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε την κοπέλα, ενώ στην συνέχεια έσπευσε να καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο άντρας της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα αυτά προτού ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τον Δημήτρη Οικονόμου έναν εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, όπου και φιλοξενούνταν.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»

Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».

Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το video το είδα και παίρνω την ευθύνη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».

Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το video».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».

Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τί;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».

Στο σημείο αυτό, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί η κουβέντα κόπηκε άρον άρον με την Λιάνα Κανέλλη, να ζητά από την πλευρά της συγγνώμη, για το γεγονός ότι μετέφερε όσα είπαν οι αστυνομικοί.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή