Χηνόπουλος: Σχεδόν σίγουρη η αναδιάρθρωση σε Football League και Super League 2

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου και πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦ Ιεράπετρας,  Θ. Χηνόπουλος μίλησε στο athlitiko.gr και μεταξύ άλλων ανφέρθηκε στην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων λέγοντας τα εξής:

«Το έχω σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει. Βάζω το “σχεδόν” για να μην πάει κάτι στραβά. Προσωπικά και μένα μ’ ενδιαφέρει η αναδιάρθρωση στην Γ’ Εθνική σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά και πιο πάνω, στην Φούτμπολ Λιγκ και τη Σούπερ Λιγκ 2. Ολοι έχουμε τις πληροφορίες μας ότι πάμε προς τα εκεί. Πιστεύω και θεωρώ πολύ σωστό να γίνει η αναδιάρθρωση. Θα βοηθηθούν πάρα πολλές ομάδες.

Για την Φούτμπολ Λιγκ θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε αναδιάρθρωση και αν τελικά δε συνεχιστεί το πρωτάθλημα θεωρώ ότι έχει σοβαρές πιθανότητες ο ΟΦΙ ν’ ανέβει γιατί αυτή τη στιγμή είναι τέταρτος στη βαθμολογία μαζί με τη Νίκη Βόλου, αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, τους κερδίσαμε εδώ και φέραμε ισοπαλία πάνω.

Εάν πάμε σε αναδιάρθρωση στην Φούτμπολ Λιγκ, νομίζω ότι το λιγότερο που θ’ ανέβουν θα είναι τέσσερις, οπότε έχουμε κάποιες σοβαρές πιθανότητες εάν παραμείνει η βαθμολογία ως έχει γιατί δεν ξέρουμε ακόμα εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, διότι έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή