Χωρίς θεατές κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Δεν είναι εφέσιμη η ποινή που του επιβλήθηκε!

Print Friendly, PDF & Email
Mε μία αγωνιστική χωρίς θεατές, που θα εκτίσει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της SL1, ως υπότροπος για το άναμμα πυρσών οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί δύο φορές προσωρινά ο αγώνας για πέντε και εννέα λεπτά, στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.
O Oλυμπιακός είχε τιμωρηθεί άλλες δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα για το ίδιο παράπτωμα και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα για αυτές τις περιπτώσεις.
Η ποινή δεν είναι εφέσιμη αφού σύμφωνα με το άρθρο 24 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, έφεση κατά πρωτόδικης απόφαση μπορεί να γίνει μόνο εάν η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές είναι άνω της μίας αγωνιστικής και το πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ ενώ στην προκείμενη περίπτωση είναι 13.000 ευρώ.
Η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της SL1 
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή