«Χρόνια πολλά ΑΕΛ!»: Γιορτάστηκαν τα 60 χρόνια της “βασίλισσας”

Πηγή: formedia
Print Friendly, PDF & Email

Του Ηλία Μπίνα * – 

Στο Δηµοτικό Ωδείο της Λάρισας, εκεί που «γεννήθηκε» η ιδέα της ΑΕΛ, µε µια λαµπερή εκδήλωση η ΠΑΕ γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 17/5, τα 60 χρόνια της «βασίλισσας».

Σε µία κατάµεστη αίθουσα, παρουσία Αρχών, φορέων, ανθρώπων που τίµησαν τη βυσσινί φανέλα και δεκάδων πιστών της εµβληµατικής «ιδέας» της πόλης, το ταξίδι στον χρόνο ζωντάνεψε µνήµες κι έφερε κύµατα συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας να καλύπτουν κάθε εκατοστό του χώρου.

Κορυφαία στιγµή της πρώτης -από τη σειρά δράσεων που ετοιµάζει η ΠΑΕ- εκδήλωσης, η εµφάνιση στη σκηνή των τριών κυπέλλων της ΑΕΛ, του µοναδικού στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου Πρωταθλήµατος του 1988 και των Κυπέλλων του 1985 και του 2007.

Οµιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Λάµπρος Ιωακείµ, ενώ χαιρετισµούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου Ιερώνυµος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δηµήτρης Κουρέτας και ο δήµαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαµάκος, στους οποίους και δόθηκε η φανέλα της οµάδας, από τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Νταβέλη, τον Πρόεδρο Αχιλλέα Νταβέλη και τον προπονητή της ΑΕΛ Παύλο Δερµιτζάκη.

Ξεχωριστές ακόµη στιγµές, η παρουσία στη σκηνή όλων των παικτών που σηµάδεψαν το παρελθόν, τιµούν το παρόν και αποτελούν ελπίδα για το µέλλον της ΑΕΛ, όπως και η βράβευση της «φωνής» του ύµνου της ΑΕΛ, Βάκη Γιαννούλη, στο πρόσωπο της ανηψιάς του Αντιγόνης Τσιπλακούλη, και του συνθέτη του ύµνου Γιάννη Τσανακά, στο πρόσωπο του γιου του Άρη.

Πηγή: formedia

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή