“Δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα ο Βάτσιος – Ξένους διαιτητές για την SL2 σκέπτεται ο Μπένετ”!

Print Friendly, PDF & Email

“Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά δεν τελείωσε ποτέ! Οι ερυθρόλευκοι μετά από διακοπή μιας ώρας περίπου, αποχώρησαν. Αιτία η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Βάτσιος στον Κωστή.

Ο ρέφερι έμεινε μια ώρα στα αποδυτήρια, μέχρι να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο φύλλο αγώνα αν συνέβη κάτι κατά την παραμονή της διαιτητικής ομάδας εκεί!

Ο Βάτσιος επέλεξε προφανώς να μην γράψει, αλλά ενημέρωσε τον Μπένετ για όσα συνέβησαν στου Ρέντη. Με κάθε λεπτομέρεια μαθαίνω.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής φανερά προβληματισμένος θέλει να βοηθήσει αλλά, αφενός δεν μπορεί αφού δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και αφετέρου μάλλον δεν ξέρει το πως.

Ο ίδιος μιλώντας τόσο με τον Βάτσιο όσο και με τους συνεργάτες του, τόνισε οτι θα στηρίξει τον διαιτητή από την Δ. Αττική, δεν θα τον ορίσει ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα τον επαναφέρει άμεσα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο προβληματίζει τον επικεφαλής της Επιτροπής, ο οποίος πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει και ξένους διαιτητές για ορισμένα high risk παιχνίδια της Super League 2. (…)

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ ΕΔΩ

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή