“Δεν υπάρχει σοβαρό διαιτητικό λάθος στο ΠΑΟΚ – Άρης σύμφωνα με την ΚΕΔ”

Print Friendly, PDF & Email

“Δεν υπάρχει σοβαρό διαιτητικό λάθος στο ΠΑΟΚ – Άρης σύμφωνα με την ΚΕΔ”, αναφέρει η Sportime.

Για τη φάση με πρωταγωνιστή τον Κάρλσον το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν περέχει λεπτομέρειες που να δικαιολογούν την απόφαση του διαιτητή να μην υποδείξει πέναλτι ή του VAR να μην ζητήσει από τον διαιτητή να μην την επανεξετάσει.

Για την φαση με πρωταγωνιστή τον Ντουκουρέ το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: “Σύμφωνα με τα όσα είδαν οι άνθρωποι της ΚΕΔ, σοβαρό διαιτητικό λάθος στο ΠΑΟΚ – Αρης δεν υπάρχει! Θα μπορούσε να σφυριχτεί αρχικά επιθετικό φάουλ στον Ντουκουρέ, αλλά και το παίξιμο της μπάλας με το χέρι, δεν συνιστά παράβαση που πρέπει να συνοδευτεί με πειθαρχική ποινή.

Ο λόγος είναι ο εξής: Για να Βγει κίτρινη πρέπει να υπάρχει ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης και δεν προκυπτει, όπως ούτε και αντιαθλητική συμπεριφορά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατοχή για να υπάρχουν προϋποθέσεις υποσχόμενης επίθεσης και ο Ντουκουρέ πιάνει την μπάλα χωρίς να υπάρχει αντίπαλος για να την πάρει, πιστεύοντας οτι θα πάρει το σφύριγμα.

Οπότε κίτρινη που δεν Βγήκε, δεν υπάρχει. Αυτά λέει ο κανονισμός, αυτή είναι και η εκτίμηση της ΚΕΔ, που έμεινε ευχαριστημένη από την διαιτησία του Παπαπέτρου.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή