“Διαιτητές και ποδοσφαιριστές ψυχομετρήθηκαν επιρρεπείς στο στήσιμο αγώνων”!

Print Friendly, PDF & Email

Απίστευτο, αλλά αληθινό και εφικτό, όπως εξήγησε σε συνέντευξη, που έδωσε στη Μαίρη Μπενέα, για την εκπομπή “Δίκη στο Open”, η ψυχομέτρης Εύα Φουντουλάκη.

Η εξειδικευμένη στην επιστήμη της Ψυχομετρίας, ψυχολόγος, αποκάλυψε ότι, μέσω μια ειδικής εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης, την οποία χρησιμοποιεί η ίδια “μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Αντετοκούνμπο”!

Οπως εξήγησε “μπορούμε να χορηγήσουμε τεστ ψυχομετρίας στον Μπασκετμπολίστα, να χαρτογραφήσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και κάθε καινούριο άτομο, που κάνει το ίδιο τεστ να συγκρίνεται με τον Αντετοκούνμπο και να βλέπουμε πόσο κοντά είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου, που κάνει το τεστ, με εκείνον”.

Η κ. Φουντουλάκη, η οποία στο παρελθόν έχει ψυχομετρήσει εκτός από τον Αντετοκούνμπο πολλούς διαιτητές, ποδοσφαιριστές και παρατηρητές αγώνων ποδοσφαίρου, είπε:

– Tους άρεσε πάρα πολύ αυτό, που κάνουν, είχαν πολύ ισχυρό κίνητρο, είχαν ένα πολύ ισχυρό ενδιαφέρον, ωστόσο σε πολλούς από αυτούς δεν ταίριαζε το ποδόσφαιρο, γιατί δεν μπορούσαν να το στηρίξουν με την προσωπικότητα τους.

– Πολλοί διαιτητές δεν είδαν το off side,  γιατί  δεν μπορούν να δουν σε δύο διαστάσεις. Δεν το έχουν κάνει επίτηδες. Δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα και δεν σφύριξαν off side, απλά δεν μπορούσαν να το δουν.

-Υπήρξαν διαιτητές και ποδοσφαιριστές, που ψυχομετρήθηκαν επιρρεπείς στο στήσιμο αγώνων.

– Ενισχύοντας ψυχοσυναισθηματικά έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, όλο αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να διατηρηθεί σε μιά πολύ υψηλή βαθμίδα και να έχει πολύ καλές επιδόσεις.

– Η ψυχομετρία μπορεί να διαγνώσει εάν σε κάποιον ποδοσφαιριστή του ταιριάζει να είναι τερματοφύλακας, του ταιριάζει να είναι αμυντικός, του ταιριάζει να είναι επιθετικός; Στην ουσία του κάνουνε μια ακτινογραφία ψυχής! Και μέσα από ΄κει μπορούμε να βάλουμε τον κατάλληλο αθλητή, στην κατάλληλη θέση και στο κατάλληλο άθλημα.

– Τέλος  προέβλεψε ότι, μέσω της ψυχομετρίας, μπορούμε να αποκτήσουμε κι ένα καλό… πρωθυπουργό!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή