Διακοφώτης: Η ολιστική μελέτη έγινε για το θεαθήναι, δεν θα διορθώσει τίποτα

Facebook / Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο, ο πρόεδρος της ΕΙΠ/ΕΠΟ και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Π. Διακοφώτης, εξέφρασε αιρετική άποψη σε σχέση με την αποτελεσματικότητα της ολιστικής μελέτης στο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε τα εξής:

Για τα οικονομικά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Υπήρχαν ανεκαθεν εκκρεμότητες οικονομικές της ΕΠΟ προς την Ένωσή μας. Υπάρχει υποχρέωση 250.000 της ΕΠΟ προς την Ένωση, αλλά αυτό θα λυθεί σε βάθος δεκαετίας.

Για την αποτελεσματικότητα της ολιστικής μελέτης: Ο νέος άνεμος είναι ολιστική μελέτη στις μεγάλες ΠΑ και μετά στην ΕΠΟ. Η ολιστική μελέτη είναι για το θεαθήναι. Δεν πιστεύω ότι η ολιστική μελέτη θα διορθώσει τα θέματα του ποδοσφαίρου. Θέλει να υπάρχει διαφάνεια. Με τη διοίκηση Γραμμένου υπήρξε  διαφάνεια. Πείτε μου τι μπορεί να γίνει με την ολιστική μελέτη; Έγινε για πολιτικούς λόγους. Θα δούμε στο τέλος ποιος έχει δίκιο και ποιός έχει άδικο. Και τι έγινε που θα έρθει μια γυναίκα κι ένας πρώην διαιτητής στην Εκτελεστική Επιτροπή;

Για το μητρώο της ΓΓΑ: Θα παραμείνει το μητρώο, θα πρέπει να μπουν τα σωματεία για να έχουν απολαβές από το στοίχημα και από την πολιτεία, αλλά να μην καθορίζει το μητρώο ποια σωματεία δεν θα παίζουν στα πρωταθλήματα. Αυτό δεν το θέλει ούτε η FIFA ούτε η UEFA.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή