«Διέκοψα τη συνεργασία με τον Αποστολόπουλο λόγω της κατάθεσης»

Print Friendly, PDF & Email

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Αλέξη Αποστολόπουλο ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ιλια Ιβιτς.

Ο πρώην εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ότι ο λόγος του «διαζυγίου» ήταν η κατάθεση του Αποστολόπουλου στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιλια Ιβιτς:

Για το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει μετά από καιρό δημοσίως: «Το ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω. Είναι επιλογή μου. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι πολύ λεπτή η θέση μου. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη σε όλα αυτά. Ο συγκεκριμένος παίκτης λειτούργησε εν αγνοία μου και δεν έχω καμία ενημέρωση όσον αφορά την ενέργειά του. Ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο πριν από έξι μήνες και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για το αν γνώριζε την απόφαση του Αποστολόπουλου να καταθέσει: «Πιστεύω πως λειτούργησε λάθος. Έχω να τον ακούσω τρεις εβδομάδες, δεν τον είχα ακούσει. Το Σάββατο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι το έχει κάνει. Του είπα ότι διακόπτεται κάθε συνεργασία μαζί μου, γιατί θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έχει κάνει. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να πηγαίνουμε να υπογράφουμε συμβόλαια, αλλά και να δίνω σωστές συμβουλές στα νέα παιδιά που έχουν γύρω τους διάφορα άτομα. Σίγουρα αν ήξερα κάτι, δεν θα τον άφηνα… θα του έλεγα τη γνώμη μου. Ο άνθρωπος είναι 26 ετών, λειτουργεί μόνος του και μπορεί να πάρει μόνος του τις αποφάσεις. Είναι μεγάλο παιδί. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, του έχω πει πως δεν θέλω να συνεργαστώ άλλο μαζί του. Νομίζω ότι το έχει καταλάβει και ελπίζω και ο ίδιος κάποια στιγμή να βγει και να πει την αλήθεια, σε ό,τι αφορά κι αυτά που σας λέω εγώ. Θεωρώ ότι θα το κάνει».

Για το πότε έμαθε για την κατάθεση του Αποστολόπουλου: «Το Σάββατο που τον πήρα και μίλησα μαζί του, μου είπε ότι το έχει κάνει (σ.σ. ότι έχει καταθέσει). Είχαμε να μιλήσουμε τρεις εβδομάδες, δεν τον είχα ακούσει. Από τη στιγμή που μου το είπε, του είπα ότι δεν θέλω καμία συνεργασία, ότι διακόπτεται κάθε συνεργασία μεταξύ μας. Το έχει καταλάβει και αυτή είναι η αλήθεια».

Για το αν του είχε αναφέρει κάτι από όσα κατέθεσε μετά το ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Όχι, δεν μου ανέφερε ότι έγινε κάτι στο Καραϊσκάκη. Μιλήσαμε για το δικό του θέμα. Του είπα να μη στενοχωριέται που δεν έχει παίξει και του είπα να είναι επαγγελματίας, έχει άλλα τρία παιχνίδια, να δουλεύει σοβαρά στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή να δείξει την αξία του. Αυτές ήταν οι συμβουλές μου. Αυτές τις συμβουλές δίνω σε κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν μου είπε τίποτα από αυτά που μου λέτε εσείς, ότι έγινε κάτι στο Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έχει σημασία. Δεν είναι καλό για κανέναν παίκτη να είναι πρωταγωνιστής εκτός αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πρωτοσέλιδο τώρα όχι για τον απόδοσή του, αλλά για κάποιον άλλο λόγο, που δεν αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει κανέναν λόγο να βγαίνει μετά από 20-25 μέρες και να κάνει αυτές τις δηλώσεις και τις κινήσεις που έχει κάνει».

Για το αν ενημερώθηκε από κάποια ομάδα, είτε από Ολυμπιακό είτε από ΠΑΟΚ, για την απόφαση του Αποστολόπουλο να καταθέσει: «Το Σάββατο που τον πήρα μετά από 2-3 εβδομάδες μου το είπε ο ίδιος. Δεν είχα καμία επαφή, με καμία ομάδα. Δεν ήξερα τίποτα. Από εκείνον το έμαθα. Απλά στενοχωρήθηκα γιατί βγήκε κάπου ότι είμαι μάνατζερ του παίκτη και μπορεί κάποιοι που δεν έχουν σχέση μαζί μου να νομίζουν διάφορα πράγματα. Γι’ αυτό βγήκα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή