“Διεθνής διαιτητής τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτη ΠΑΕ και τον παρακάλεσε να μην βγάλει ανακοίνωση γιατί θα τελειώσει η καριέρα του”!

Print Friendly, PDF & Email

Σκηνές από τον αθέατο κόσμο της διαιτησίας που καταδεικνύουν σχέσεις οιονεί διαπλοκής μεταξύ διαιτητών και ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League, που δεν περιποιούν τιμή, έρχονται στη δημοσιότητα, λίγε ημέρες μετά την μαφιόζικου τύπου επίθεση σε κατάστημα συμφερόντων του διαιτητή Super League Γκάμαρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα “πριν λίγες εβδομάδες, διαιτητής Super League και μάλιστα διεθνής κιόλας, επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη ομάδας που την σφύριξε, αφήνοντας τους ανθρώπους της με παράπονα!

Ο ρέφερι λοιπόν ούτε λίγο, ούτε πολύ, αφού ζήτησε συγνώμη για κάποιες αποφάσεις του, παρακάλεσε τον ιδιοκτήτη να μην βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την διαιτησία του. «Σε παρακαλώ μην βγάλεις ανακοίνωση. Θα με τελειώσει η Επιτροπή».

Το οξύμωρο είναι οτι ο εν λογω διαιτητής αν και έθεσε θέμα… καριέρας, αν και ο παράγοντας που ήταν στην άλλη άκρη της κλήσης, δεν ήταν «μεγάλης» ΠΑΕ!

Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επειδή ο διαιτητής παραδέχθηκε οτι δεν ήταν καλός, δεσμεύθηκε οτι δεν θα προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία. «Επειδή εχεις τα @ρχιδι@ να με πάρεις και να μου ζητήσεις συγνώμη, δεν πρόκειται να βγάλω ανακοίνωση». (…)”

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή