Δικαίωση της ΑΕΛ από το Διαιτητικό Δικαστήριο – Εκτεθειμένη η ΕΙΠ/ΕΠΟ για την παράνομη ανάκληση πέντε δελτίων

Print Friendly, PDF & Email

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η αίτηση της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο αποφάσισε να εξαφανίσει την απόφαση της ΕΙΠ/ΕΠΟ περί ανάκληση των δελτίων πέντε ποδοσφαιριτών, τα οποία αυτομάτως τίθενται σε ισχύ.

Μετά την απόφαση δημιουργούνται έυλογα ερωτήματα για την ΕΙΠ/ΕΠΟ αλλά και συνθήκες αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε βάρος της ΑΕΛ, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέτει επίσημα την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, βάσει της οποίας δικαιώνεται πανηγυρικά για την παράνομη, πρωτοφανή και ανήθικη ανάκληση των δελτίων πέντε βασικών ποδοσφαιριστών της, με στόχο την αλλοίωση του πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από το βασικό φετινό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Εκείνοι που έβλαψαν συνειδητά την ΑΕΛ θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν για τα θεσμικά τους εγκλήματα και για την τεράστια οικονομική ζημία που υφίσταται η ομάδα εξαιτίας τους.

Καλούμε τους φιλάθλους μας κατά την σημερινή παρουσία τους στο AEL FC ARENA στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, να είναι κόσμιοι κι εξαιρετικά προσεκτικοί για τυχόν προβοκάτσιες εις βάρος της ομάδας μας!

Σήμερα η ΑΕΛ υπερασπίζεται την τιμή και την ιστορία της.

Ο κόσμος της απαιτεί τη νίκη ως ελάχιστη δικαίωση απέναντι στη βαρβαρότητα εκείνων που τη ζημιώνουν συστηματικά.

Θα συνεχίσουμε τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά μέχρι την τελική δικαίωση.”

H ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Παναγιώτης ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Διονύσιος ΒΙΣΒΙΚΗΣ
Μέλη:
Ειρηναίος ΦΡΕΡΗΣ
Αθανάσιος ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗΣ
Κωνσταντίνος ΠΑΤΑΡΑΣ
Ιωάννης ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ
Αριστέα ΡΟΜΠΟΛΑ

Διαβάστε ακόμα:

Mπουχλαριώτης κατά Διακοφώτη: “Η ΕΙΠ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή