Δημητριάδης για δηλώσεις Μπαλτάκου: Εύχομαι κι εγώ ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Θάνο Μπλούνα με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ένωσης και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, σχετικά με θέματα που άπτονται των εκλογών της ομοσπονδίας και της “αποκέντρωσης” του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων είπε: 

“H πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό να μην είναι φωτοβολίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται συνεργασία κάτω υπό προϋποθέσεις ειλικρίνιας και σεβασμού. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι σαν στρείδι, που ρουφάει από το ερασιτεχνικό. Σύντομα θα καταθέσουμε προτάσεις για τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Ας μας δώσει το επαγγεματικό ποδόσφαιρο το 4% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος, στην εκδήλωση της ΕΠΣ Μακεδονίας: “Το να ευχηθεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι κακό. Το ίδιο εύχομαι κι εγώ. Έχει ληφθεί απόφαση για γραφεία της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχει υλοποιηθεί. Μέσω της τεχνολογίας μπορούν να γίνουν πολλά. Γιατί να μην είναι το προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων στη Θεσσαλονίκη; Φιλοξενούμε τις προπονήσει μικρότερων εθνικών ομάδων και τώρα σε εγκαταστάσεις που δεν είναι πολύ καλές.”

Για τον αριθμό των ΕΠΣ που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση: “Ήταν 16 που απάντησαν έγκαιρα και έδωσαν το παρών και άλλες που ήρθαν τελευταία στιγμή.” 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή