Δημητριάδης: Η ΕΠΟ έχει χάσει την αξιοπιστία της – Ο Γκαγκάτσης πρέπει να την αναμορφώσει

Print Friendly, PDF & Email

O πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εκλογή του Μάκη Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ.

«Νομίζω ότι εδώ και ημέρες τον έχουμε πει καλορίζικο. Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους, τον ΠΑΟΚ. Τον έχει εξευρωπαΐσει στα 16 χρόνια παρουσίας του, ενώ έχει ζήσει την Ομοσπονδία και ξέρει τι πρέπει να αλλάξει. Προτεραιότητά του πρέπει να είναι η αναμόρφωση της ΕΠΟ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είμαι ο κατάλληλος για να του πω τι πρέπει να κάνει. Αν θέλεις το οικοδόμημα να είναι γερό και να κρατήσει χρόνια, πρέπει να αλλάξεις τις υπηρεσίες και να δεις ποιοι άνθρωποι είναι κατάλληλοι. Η Ομοσπονδία έχει χάσει την αξιοπιστία της και ένας παράγοντας είναι ότι κάποιες υπηρεσίες πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Αναφέρομαι και στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και γενικότερα. Υπάρχει υλικό από κόσμο με ικανότητες, αλλά είναι σε άλλες θέσεις. Ο Γκαγκάτσης ξέρει να διακρίνει τις δυνατότητες που έχει κάθε άνθρωπος.

Κατέληξε λέγοντας: «Θα είμαι αναπληρωματικό μέλος στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι εξέχουσες προσωπικότητες, όμως, το ποδόσφαιρο δεν έχει την αρμόζουσα θέση. Εγώ θέλω με την παρουσία μου να δώσω την απαραίτητη ζωντάνια στο ποδόσφαιρο μέσα στην Ολυμπιακή Επιτροπή με την βοήθεια, φυσικά του Μάκη Γκαγκάτση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή